02-10-2010, 08:55 PM
02-10-2010, 08:55 PM
02-10-2010, 09:05 PM
Geçmiş expi giden herkeze
02-10-2010, 09:17 PM
Eğer exp lerin gitmseni istemiyorsunuz her oyundan sonra relog atın ozaman gitmiyor...
02-10-2010, 09:19 PM
Yazık oluyo insanların emeklerine

02-10-2010, 09:34 PM
emeğide exp ide geçtim param gidiyor kardeşim paraaam
02-10-2010, 09:40 PM
inanirmisiniz ben her %1 kazandigimda serverdan cikip gene giriyorum napayim artik yapacak bir sey yok dimi? benimde basima gelmisti lvl 17 lerde iken lvl atlamistim bi baktim server koptu girdigimde gene 17 idim
))
o zamanlar bilmiyorduk tabikide
)
))o zamanlar bilmiyorduk tabikide
)02-10-2010, 09:42 PM
(02-10-2010 09:40 PM)endless Yazılan: [ -> ]inanirmisiniz ben her %1 kazandigimda serverdan cikip gene giriyorum napayim artik yapacak bir sey yok dimi? benimde basima gelmisti lvl 17 lerde iken lvl atlamistim bi baktim server koptu girdigimde gene 17 idim))
o zamanlar bilmiyorduk tabikide)
17 lwl la 39 lwl arasında dağlar kadar fark var
02-10-2010, 09:54 PM
Öncelikle söylemek isterim ki sana vede senin gibi exp'i düşen bir kaç arkadaşımıza FFA odalarında çok kez rastladım. 10-20 yada 30 Kill bir FFA normal patlayıcıya göre çok daha çabuk bitiyor ve bazılarınız FFA'yı seriye bağlıyor. Buda biraz hızlı exp grubuna giriyor.
Ben hiç FFA yapmıyorum şahsen, tabi yaptığımda olmuştur, oda binde'bir... Exp'im hiç düşmedi Allah'a şükür.
Yani benim size önerim fazla FFA yapmayın. Hızlı level atlamak istiyorsanız; Rusty Nails, Blue Storm, Red Clover gibi odalara girip yüksek skorlar yapmaya çalışın.
FFA yapmıyorum deme, çünkü sana çok rastlıyorum.
FFA'yı bırakıp birazda dediğim maplere yönelirsen senin için çok daha iyi olacaktır.
Genede sen bilirsin, geçmiş olsun.
Saygılar, Sevgiler.
Ben hiç FFA yapmıyorum şahsen, tabi yaptığımda olmuştur, oda binde'bir... Exp'im hiç düşmedi Allah'a şükür.
Yani benim size önerim fazla FFA yapmayın. Hızlı level atlamak istiyorsanız; Rusty Nails, Blue Storm, Red Clover gibi odalara girip yüksek skorlar yapmaya çalışın.
FFA'yı bırakıp birazda dediğim maplere yönelirsen senin için çok daha iyi olacaktır.
Saygılar, Sevgiler.
02-10-2010, 10:00 PM
(02-10-2010 09:54 PM)Grief-Stricken Yazılan: [ -> ]Öncelikle söylemek isterim ki sana vede senin gibi exp'i düşen bir kaç arkadaşımıza FFA odalarında çok kez rastladım. 10-20 yada 30 Kill bir FFA normal patlayıcıya göre çok daha çabuk bitiyor ve bazılarınız FFA'yı seriye bağlıyor. Buda biraz hızlı exp grubuna giriyor.
Saygılar, Sevgiler.
ffa yapmıyorum demiyeceğim neden ffa yapıyorum biliyormusun bu aptal k2 şirketinin saçmalığı yüzünden expler gidiyor bizde işin serisine kaçıyoruz ffa yapıp tekrar kasıyoruz halada ffa yapıyorum yapmayada devam edeceğim böyle giderse opk odasına kadar kayar millet
02-10-2010, 10:37 PM
Benimde %90 dı %85 e düşmüy ya offf