Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Uzaylı bebek şaşkına çevirdi (Resimli)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: star_circle_mo.png]

Tayland'ta bulunan uzaylı benzeri ceset herkesi şaşkına çevirdi.

Bir inekten ölü doğduğu iddia edilen ceset yakından incelendiğinde bir bebeğe benziyor.

Yöre halkını şaşkına çeviren cesedin bir uzaylıya ait olduğunu iddia edenler de oldu.

Ancak yöre halkı buldukları bu cesede kendi geleneklerini uyguladı.

Üstüne pudra döktükten sonra kötülükleri kovmak için cesedi yakan köylüler bu şekilde ruhun huzur içinde yeniden doğacağına inanıyor.

Bebek için adak adayanlar bile oldu.

[Resim: Alien-baby-1.jpg]
[Resim: Alien-baby-2.jpg]
[Resim: Alien-baby-3.jpg]
[Resim: Alien-baby-4.jpg]
[Resim: Alien-baby-7.jpg]
iğrenç
Bu haberi daha önce gördüm.Tahminimce adamın biri inekle ilişkiye girmiş ve sonuç m045.gif
Uzaylı ineğemi kaymış la şimdi Smile
(06-27-2011 09:47 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Bu haberi daha önce gördüm.Tahminimce adamın biri inekle ilişkiye girmiş ve sonuç m045.gif

Aynen aynen birde uzaylı diyorlar Türkiye'de de insan kulaklı civciv vardı yav tavuğu nasıl yaptın arkadaş bunlar ilişki sonucu oluyor zaten ama doğanlar ise ölü doğuyor.
ipini koparan hayvanlarda nefes alıyo ne iştir bu ya Big Grin
Fantezilerinizi forum önüne sermeyin arkadaş günahını almayın milletin belki inek adamı baştan çıkarmıştır ?
(06-27-2011 09:53 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]
(06-27-2011 09:47 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Bu haberi daha önce gördüm.Tahminimce adamın biri inekle ilişkiye girmiş ve sonuç m045.gif

Aynen aynen birde uzaylı diyorlar Türkiye'de de insan kulaklı civciv vardı yav tavuğu nasıl yaptın arkadaş bunlar ilişki sonucu oluyor zaten ama doğanlar ise ölü doğuyor.

Güldürdünüz beni Big Grin Big Grin Her canlının sperminde bulunan akrozom enzimi farklıdır bu sayede tür dışı canlıların yumurtasını aşamaz ve alakasız canlıların oluşması doğal olarak engellenmiş olur Big Grin Her ineği, eşeği şeyyapanın çocuğu olsaydı ohoo Big Grin Big Grin Saf saf konuşmayın Big Grin
öyle olurmu ya Big Grin olmaz bence

aynen ha ben dicektim Big Grin
(06-27-2011 10:02 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]belki inek adamı baştan çıkarmıştır ?

inekmi Big Grin Big Grin
(06-27-2011 10:08 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]
(06-27-2011 09:53 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]

Güldürdünüz beni Big Grin Big Grin Her canlının sperminde bulunan akrozom enzimi farklıdır bu sayede tür dışı canlıların yumurtasını aşamaz ve alakasız canlıların oluşması doğal olarak engellenmiş olur Big Grin Her ineği, eşeği şeyyapanın çocuğu olsaydı ohoo Big Grin Big Grin Saf saf konuşmayın Big Grin

hiçmi ihtimal yok Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler