Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Assassin's Creed Revelations
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Aslında biz Türk'ler için daha iyi bir havası olcak çünkü oyun İstanbul'da geçiyor Smile

Konuşmalar falan Smile zevkli olcak Smile

Düzenlendi... Artık şu video kodlarını kullanmayı öğrenin. Gerekli uyarı puanı verildi (şimdilik süreli tekrarında süresizi gelebilir).
Güzel bir oyun olacak. Tek isteğim Türkçe destekli olması. Çevredeki insanlar zaten Türkçe konuşuyor ama şu asıl karakterin yani bize lazım olan konuşmalar en azından alt yazı sistemiyle Türkçe olması hiçte fena olmazdı
güzel oyun olucak acaba Türkleri aşşağılama gibi bişey varmıdır
Belki biraz garip gelecek ama ne bileyim benim vicdanım el vermez bu oyunu oynamaya oyun da olsa ecdadıma karşı zafer kazanmak ilgimi çekmiyor Smile
(06-27-2011 10:31 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Belki biraz garip gelecek ama ne bileyim benim vicdanım el vermez bu oyunu oynamaya oyun da olsa ecdadıma karşı zafer kazanmak ilgimi çekmiyor Smile

Oyunun hikayesini bilmeden yorum yapma.

Sonuçta alt tarafı bir oyun bu eski eskide kalmıştır ayrıca. Bizim yeniçerilerimize suikast yapmışın veya öldürmüşün ne fark eder ?

Ayrıca Ezio Kanuni Sultan Süleyman çocuk yaştayken geçiyor ve Kanuniyi korumak için İstanbulda Smile

Yani padişahımızı korumak için orda Smile bize karşı bir kötülük yapmıyor

Ezio'nun bebeklik hali ve ilk kılıç aldığı haliyle şu halini görünce aradan ne kadar yıl geçmiş bu adam nerelere gelmiş yav diyorum kendime Smile

Ezio'yu çok özeniyorum vallaha yaşadıkları olsun yaptıkları dövüşmeleri korkusuzca savaşması çok takdir ettiğim bi karakter. Keşke gerçek hayattada olsaydı ama sadece bi oyun karakteri Sad

"Sayunnn Auditoreee" adamın söyleyişi bitiriyo yav beni Big Grin Big Grin Big Grin
Referans Adresler