Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Can vs Mete c(:
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sintexx de Mete adlı noob arkadaşımız vardı m24 ve psg vs attık m24 te meteye hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum yarıldım resmen. Big Grin

[img][Resim: screenshot192v.jpg] Uploaded with ImageShack.us[/img][img][Resim: screenshot194p.jpg] Uploaded with ImageShack.us[/img]
[img][Resim: screenshot196j.jpg] Uploaded with ImageShack.us[/img]
[Resim: screenshot197j.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
Hayatımda Bu Kadar Ballı Bir Herif Görmedim ve bu kadar nalet olası bir vs 2.side yolda ibrahim birazdan koyucak ya abi adam mermiyi atıyor tam vurucam kafaya almışım tak ölüyorum bu gün başım ağrıyor + boynum tutuldu oynayamadım yarın ikinizle tekrar yapıcam görüceksiniz laannn !!!

ayrıca can çalışıtığım parayı biriktirip senin netini 2mps yapıcam bune ya bi 999sun bi normalsin
Ahahah Big Grin
Can abi yenilceğimi bilerekte olsa senle vs atmak istiyorum ARTİST
(06-27-2011 06:58 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Hayatımda Bu Kadar Ballı Bir Herif Görmedim ve bu kadar nalet olası bir vs 2.side yolda ibrahim birazdan koyucak ya abi adam mermiyi atıyor tam vurucam kafaya almışım tak ölüyorum bu gün başım ağrıyor + boynum tutuldu oynayamadım yarın ikinizle tekrar yapıcam görüceksiniz laannn !!!

Mete hastane masrafların can'la bendenBig Grin duzelt kendını gel hadı baska bahane bulamadınmı.)
(06-27-2011 07:11 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]
(06-27-2011 06:58 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Hayatımda Bu Kadar Ballı Bir Herif Görmedim ve bu kadar nalet olası bir vs 2.side yolda ibrahim birazdan koyucak ya abi adam mermiyi atıyor tam vurucam kafaya almışım tak ölüyorum bu gün başım ağrıyor + boynum tutuldu oynayamadım yarın ikinizle tekrar yapıcam görüceksiniz laannn !!!

Mete hastane masrafların can'la bendenBig Grin duzelt kendını gel hadı baska bahane bulamadınmı.)

Başka Bahane değil başka şeylerde bulabilirim yani pc kasıyor internetim kötü vs vs ayrıca siz parayı gönderin ben hastaneye yatarım
Smile hele hastaneye yat öderız parayı bide yenersen bizi
(06-27-2011 07:14 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(06-27-2011 07:11 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]

Başka Bahane değil başka şeylerde bulabilirim yani pc kasıyor internetim kötü vs vs ayrıca siz parayı gönderin ben hastaneye yatarım
Hastane kesmez tımarhane lazım =D
mete görmesin bu yorumu Smile
Ah be Mete çok sinirlenmişsin belli ki Big Grin Bu kadar üstüne düşme salla be aynı durumundanım benim de pc kötü vs vs Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler