arkadaşlar benim 9 .sınıftan kalma matematik sorumluluğum var şimdi okuldan aradılar bu pazartesiymiş sınav buna girmesem ağustosta bi tane daha oluyodu benim bildiğim ona girebilirmiyim?
O dersi verene kadar girebilirsin diye biliyorum.
ya gir kurtul

şuan 11.sınıftayım şimdi bu pazartesi sorumluluk sınavı varmış ama giremem köyde olucam o zaman ben 9 .sınıftayken ağustostada ortalama yükseltme sınıvına girmiştim şimdide girebilirmiyim ağustosda?
Eğer af çıkarsa ki tabiki çıkar ağustosta ya da eylülde girersin benim 9 dan kalma 3 tane dersim var idare edicez onlarla 2 sene daha

Kardeşim gir belki hocalar yardım eder benim 11. sınıf geometri var mezun olamicaz hocalar yardım etmezse

(06-27-2011 05:02 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Kardeşim gir belki hocalar yardım eder benim 11. sınıf geometri var mezun olamicaz hocalar yardım etmezse 
yarın konuşucam hocalarla ağustosda olursa girmem ama olmazsada giremem babamın 1 hafta izni var köye gitcez tek kalsam 1 hafta ne yapıcam

Girebilirsin heralde ama emin değilim bu sınavlar mayıs ayınde felan oluyor diye biliyorum ama
Agustosda girersin tabiki onada girmiycem dersen okul baslayınca bir ara yine oluyor sorumluluk sınavı ona girersin mesala ben oyle yapıcam^^