Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clan Önerisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bir çok farklı sebepten dolayı ısınamadığım k0puqteam clanından ayrılmamın üzerine, doğal olrak clan aramaya başladım. Önerilerinizi bekliyorum.. Aradığım clan oynayış açısından değil de muhabbet, ortam açısından iyi olan bir clan. Bu tür bir clan önerisi bekliyorum Smile
Bizim clan victory.gif muhabbet sağlamdır.Clanda en az günde 1 kişi vardır.Bizim clana bekleriz Zafercim beyfendi
Ben eski clan arıyorum yav Big Grin
(06-27-2011 12:54 PM)l2eddr4q0n Yazılan: [ -> ]Ben eski clan arıyorum yav Big Grin

Eski clanlarda bildiğim kadarıyla pek muhabbet olmaz.Ama seçim senin tabiki Tongue
(06-27-2011 12:54 PM)LiquiDate Yazılan: [ -> ]Bizim clan victory.gif muhabbet sağlamdır.Clanda en az günde 1 kişi vardır.Bizim clana bekleriz Zafercim beyfendi

Kaç 1 kişi ? Big Grin
Clanındamı önerisi oluyormuş yav Big Grin? Bismillah bunu yeni öğrendim vallaha..
(06-27-2011 01:11 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Clanındamı önerisi oluyormuş yav Big Grin? Bismillah bunu yeni öğrendim vallaha..

Olur valla Big Grin "Yaptım Olacak !" heheh Big GrinD
(06-27-2011 01:08 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]
(06-27-2011 12:54 PM)LiquiDate Yazılan: [ -> ]Bizim clan victory.gif muhabbet sağlamdır.Clanda en az günde 1 kişi vardır.Bizim clana bekleriz Zafercim beyfendi

Kaç 1 kişi ? Big Grin

Ankaşılan clanınız bayağı bi kalabalık tam tamına 1 kişi Smile
Ahahaha Yarıldım ya Big GrinBig GrinBig Grin
Big Grin garip
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler