Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 25:06:2011 Kırmızı Red Mp5k Hacki
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet arkadaşlar yeni hack cıktı tbomb dınarla nasıl alınıyorsa bu sılahı ılede hackle alıyorlar oyunda kırmızı sılahı görup bu ne diye (vs..)konu açılırsa konuyu çöpe atacam.
[Resim: 10135.png]
Hah kardeşim benimde demeye çalıştığım buydu bu konuları tek başlık altında toplamak felan.O hackdeki eşyalar cephaneliğe gelicek olanlar olabilir.Bu resmi senmi çektin yoksa başka bir yerdenmi buldun.Bu arada oyun yine zehir olacak haberiniz olsun herkez saçma sapan itemler alıcak şifreli odalar yine akarBig Grin
(06-26-2011 12:30 AM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Hah kardeşim benimde demeye çalıştığım buydu bu konuları tek başlık altında toplamak felan.O hackdeki eşyalar cephaneliğe gelicek olanlar olabilir.Bu resmi senmi çektin yoksa başka bir yerdenmi buldun.Bu arada oyun yine zehir olacak haberiniz olsun herkez saçma sapan itemler alıcak şifreli odalar yine akarBig Grin

Mod arkadaşın biri arastırma yaptı bende oradan aldım
(06-26-2011 12:30 AM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Hah kardeşim benimde demeye çalıştığım buydu bu konuları tek başlık altında toplamak felan.O hackdeki eşyalar cephaneliğe gelicek olanlar olabilir.Bu resmi senmi çektin yoksa başka bir yerdenmi buldun.Bu arada oyun yine zehir olacak haberiniz olsun herkez saçma sapan itemler alıcak şifreli odalar yine akarBig Grin

Biz de forumca toplanıp oynarız ARTİST
off birde bu çıktı Angry

Burak Kandöker

Panik yok, gerekli yerlere iletiriz.
bişey olmaz zaten ezık item xd
(06-26-2011 12:32 AM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]Mod arkadaşın biri arastırma yaptı bende oradan aldım

Düşündüm ki eğer aw50f varsa belki ilerde cephaneliğe felan gelir.
Evet, mantıklı tek başlık altında devam edelim bu hack konusunda, yoksa bu kırmızı mp5k dan geçilmez burası yarına kadar.
Pff bunu da mı çıkardılar ya.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler