F.E.A.R. serisinin son halkası olan ve Day 1 Studios tarafından geliştirilen F.E.A.R. 3′ün piyasaya çıkışının şerefine yeni bir oynanış videosu hazırladık.Oyunda 2 ayrı karakteri kontrol edebiliyoruz.Yalnız bize eski FEAR oyunlarının korkusunu ve heycanını vermedi.
+ lar
Siper alma sistemi,Aksiyona göre müzik,Yapay zekâ
- ler
Sürekli kapı açıyorsunuz,Cephane sıkıntısı,Tekrarlayan senaryo
İyi seyirler...
http://www.youtube.com/watch?v=4y5svWYZUYI
Orjinal konu
Forum
Test Sistemi:
Core i3 540
4gb DDR3 Kinsgton 1333
Zotac GTS 450
Win7 Pro 64 bit EN
Seagate 500Gb HDD
Xigmatek Asgard II Pure Black
Game Setting:
All setting maximum
1440x900 70 Hz
with fraps 30-40 FPS
without fraps 60+FPS
Bu elemanlar niye 1 jarjör yemeden ölmüyo

Evet beklediğimi yine sağlayamadı korku anlamında, silahlarda gelişme var

Ama şeyi anlamadım zombi mod gibi bir şey mi var ? Oynama fırsatım olmadı inşallah 1 ay içinde.
(06-25-2011 10:39 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Bu elemanlar niye 1 jarjör yemeden ölmüyo 
Kutay oyunun kötü yanıda o , hem cephane yetersiz hemde hayvanlar ölmüyor.
Ben bu tür oyunlarda tırssss

Elim titriyor

ps1'de quake oynayamıyordum

Şu Fear denen oyunu bir türlü anlamadım konusunu bilmediğimden ya da oynamadığımdan galiba bilen varsa şöle küçük bir özet geçsin.Korku oyunlarını çok severim korkmam beni kolay kolay korkutan oyunda yoktur ama insan dışındaki varlıkları vurmakdanmı ne severil böyle oyunları 7 8 yaşlarında ps1 imle Silent Hill'ı bitirmeye çalışmıştım ama hep o küçük yaratıkların beni öldürmesinden sinir olmuşdum

ilk korku oyunum oydu ve ardından quake ve doom 3 geldi doom 3 grafikleriyle beni etkilemiş ama atmosferiyle iğrençi marsda şeytanın ne işi var demiştim bir ara doom 3 oynayanlar bilir karanlık yerlere girerken fenerden başka birşey alamıyorsunuz fener sadece fener silahda tutmuyor yanında fenerle az yaratık öldürmemiştim

Eğer bu oyun güzelse oynarım.Ama bugüne kadar oynadığı en güzel korku oyunu Metro 2033 bu oyundaki cephane yine iyi Metroda mermi bulacağım diye nerelere giriyor insan hele birde oyun içinde arkadaşlarınızla ayrıldığınız zamanlar oluyor you alone cümlesinden nefret ediyor insan ve nedense en güçlü yaratıklar siz yanlızken saldırıyor.Neyse bu oyunun konusunu bilen biri anlatırsa güzel olur bence iyi bir korku oyunu için Metro Last Light bekleyelim derim.
Eski Fear 1'in demosunu oynamıştım vede yaşımada vererek söylüyorum harbiden korkmuştum yani çok olmadık yerde o kız çocuğu çıkıyordu vede ses efektlerinide iyi yedirmişlerdi. Tam sürümünü almamıştım bende =D Veyahut Max Payne. Gece yarılarına kadar babamla birlikte oynadığımdan mı bilinmez ama o oyunu asla 2. bir kez oynayamadım. O bile bazen adamı tırstırıyordu ama artık öyle oyun kalmadı. Doom3 bende oynadımki ki 4 yaşımda bilgisayarda oynadğım ilk oyun Doom'du vede çok ümitliydim ama half life'tan ileride gidememiş bir oyundu. Bu video'yuda izledim vede o heyecanı veremiyor.
Bende indirdim oynadım.mogazz'ın dediği gibi 2 sarjör boşaltıyom hala ölmüyorlar.Önüme sıkıyorum hemen arkamda çıkıyorlar.