02-10-2010, 05:54 PM
Sayfalar: 1 2
02-10-2010, 06:09 PM
Maşallah.
02-10-2010, 09:48 PM
Üyelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu site üzerinde emeği geçen herkesin bu online sayısında bayağı katkısı bulunmaktadır. Gerek üyelerin, gerekse yöneticilerin.
Zira ben bile online ve üye sayısını arttırmak için her yerde WarrockTR'nin reklamını yapmıyor değilim. WarrockTR için elimizden geleni yapıyoruz, büyüyoruz ve dahada büyümeliyiz.
Sn. KaanTopal'ın tekrardan bizlere kazandırdığı bu sitenin War Rock oyunu içerisinde bana çok kez yardımı oldu, gerek teknik sorunlar, gerekse yardım alabileceğim bi' çok konu hakkında...
WarrockTR adlı forum sitesini gelip-gören, gezip-çözen herkes n' kadar kaliteli bir forum sitesi olduğunun farkına varacaktır.
Büyüyoruz, büyüyeceğiz!
Saygılar, Sevgiler.
Zira ben bile online ve üye sayısını arttırmak için her yerde WarrockTR'nin reklamını yapmıyor değilim. WarrockTR için elimizden geleni yapıyoruz, büyüyoruz ve dahada büyümeliyiz.
Sn. KaanTopal'ın tekrardan bizlere kazandırdığı bu sitenin War Rock oyunu içerisinde bana çok kez yardımı oldu, gerek teknik sorunlar, gerekse yardım alabileceğim bi' çok konu hakkında...
WarrockTR adlı forum sitesini gelip-gören, gezip-çözen herkes n' kadar kaliteli bir forum sitesi olduğunun farkına varacaktır.
Büyüyoruz, büyüyeceğiz!
Saygılar, Sevgiler.
02-10-2010, 09:54 PM
NAZAR deymez inş
02-10-2010, 11:40 PM
Ya şimdi misafirlerin siteye üye olması zorunlu olunca onca misafir direk üye olacak diye bir şey yok. 100 aktif kullanıcı varsa bunların dağılımı 50-50 ise misafirlere kapayınca 65-15 olur. Bana kalırsa sitedeki herkez 1'dir. Üyede olsa misafirde olsa. Mesaj atmak isterse üye olur. Amaç destek vermek millete. Girsin siteye okusun konusunu cıksın. Yorum atacaksa üye olur. Bahsettiğiniz yol ile günlük alınan üye sayısı 50den 80 gibi bir sayıya çıkar belki ama 30 kişi kazanıp yüzlerce kişi kaybederiz. Siteye her gün 500 farklı üye giriyor.
Bahsettiğiniz özellik ile site çok itici olacaktır
Bahsettiğiniz özellik ile site çok itici olacaktır
02-10-2010, 11:43 PM
Bende sadece linkler ve resimler üyelikle görülebilsin onun dışında mesajlar konular görüntülensin...Hee birde ts grüntülenmesin hiç alakası olmayan adamlar gelmesin yani 

02-11-2010, 12:06 AM
tü tü tü tü =)
02-11-2010, 12:15 AM
Bence de linkler ve resimler görünmesin sadece.Diğerleri paylaşıma açık olsun.
Sayfalar: 1 2