Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Doğaüstü açıklanamayan olaylar...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yeraltından gelen korkunç sesler .

[Resim: dd40.jpg]

Rusya'da birkaç bilim adamı yeraltı tabakalarındaki kırılmaların sesini kaydetmek için 14.4 kilometre kuyu kazıyorlar ve bu dinleme cihazlarını yerleştiriyorlar.İlkinde cok zayıf frekansta insan sesini duyuyorlar ama böyle bir şeyin mümkün olmayacağını düşündüklerinden ilk etapta bu yerleştirdikleri cihazdan gelen sesler olabileceği kanaatine varıyorlar.Daha sonra daha yüksek frekanstaki sesleri algılayabilecek cihazı yerleştirdiklerinde hayrete düşüyorlar çünkü yerin dibinden milyonlarca insanın çığlık seslerini duyuyorlar. Çogu bilim adamı işini bırakıyor.

http://www.akilli.tv/video/271235/Yerin-...esler.aspx

Google Earth'de görülen uçan otomobil!

[Resim: dd2.jpg]

2006 yılının ocak ayında Google Earth'de "havada duran" yani uçan bir otomobil görüntülendi. Avustralya'nın Perth şehrinde ise bir evin garajında uçan diğer bir otomobile rastlandı.

Tüm bu görüntüler, Google Earth'in özel sayfasında da yayınlandı. İki görüntüde de aracın, havada olduğu yere düşen gölgesinden de anlaşılabiliyor.

Polonya'daki koca ayak

[Resim: dd5.jpg]

Polonya’da Piotr Kowalsk isimli turist Tatra dağında “Kocaayak” diye bilinen efsanevi canlıyı görüntülediğini iddia etti. Dağda gezintiye çıktığı sırada kayalıkların arkasında insana benzer bir yaratık gördüğünü söyleyen turist, hemen bir fotoğraf çekti.

Kanada'da duvarda beliren uzaylı görüntüleri

[Resim: dd6.jpg]

Medyada yayınlanan haberlere göre, Kanada'nın güneyindeki bir şehirde, bir evin duvarında açıklanamayan uzaylı görüntüleri belirdi. Görüntülere bakıldığında uzaylıların
şekilleri net olarak görülebiliyor.

Uzaylı görüntülerine şahit olan vatandaşlardan birisi, bu şekillerin ayakta duran uzaylı yaratıklara benzediğini söyledi.

Borneo'da dev yılan

[Resim: dd7.jpg]

31 Ocak 2009 günü saat 5.30 sularında çekilen fotoğraflarda devasa bir yılan görülmektedir. Hatta Kuala Lumpur’un itibarlı gazetesi The New Straits Time ve İngiliz Daily Mail okurlarına resimler hakkında görüşlerini açıklamaları için bölümler açtılar.

Okurlardan büyük bir kısmı fotoğrafları photoshop hilesi olarak yorumlarken, bir kısmı bunların gerçek fotoğraflar olduğu sonucuna vardılar.
hakkatende doğa üstü Big Grin
ilginç ayrıca yılanı akarsu sandım görünce Big Grin
İlki çok ilgimi çekti.
Az önce okudum ben açacaktım konuyu hızlı çıktın Big Grin Şu yılan olayı en çok ilgimi çeken oldu tabi bide yeraltından gelen sesler var onu daha önce duymuştum. Açıklaması yapıldı. Ses yeryüzünden silinmiyormuş ordan gelen çığlık seslerinin eskiden helak olmuş bir kavime ait olduğu düşünülüyordu.
kolpa haberler. Bir kere insan sesinin frekansı yüksek değildir. Hem yüksek frekansta hem düşük frekansta insan sesi duyulması olanaksız. İnsan sesi yaklaşık 1khz civarı bir sestir. Yüksek frekanslar 20khz civarı olup tiz seslerdir. O frekansta insan sesi ne gezer.
Bende tırstım tırsılmıcak bi şey değil Big Grin

Burak Kandöker

İyilik yapmaya başlayın adamım
(06-25-2011 05:22 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]İyilik yapmaya başlayın adamım

totos.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler