Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Otomobilin altına bırakılan bebek ezildi.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: araba-ezdi.jpg]

İşe gitmek için evinden çıkan sürücü Muzaffer Akarsu, otomobili çalıştırıp hareket ettirince valiz içindeki bebek ezilerek can verdi. Bebeğin yanında "İşim gücüm yok. Çocuğuma bakamıyorum" yazılı not bulundu. Gözaltına alınan otomobil sürücüsü Muzaffer Akarsu, "Sağ ön tekerleğin altına konulmuş valizi fark edemedim" dedi.

Olay bugün saat 07.00 sıralarında Balat Mahallesi, Yıldırım Caddesi, Rendeci Sokak, 1 numaralı binanın önünde meydana geldi. Salih Zeki İlköğretim Okulu'nda hizmetli olarak çalışan Muzaffer Akarsu işe gitmek için otomobiline bindi. Otomobili hareket ettiren Muzaffer Akarsu ileri manevra yaptı. Bir şeyi ezdiğini fark ederek otomobilden inen Muzaffer Akarsu, üstünden geçtiği valizi açınca bebekle karşılaştı.

Muzaffer Akarsu'nun otomobiliyle Özel Balat Hastanesi'ne götürdüğü 20 günlük bebeğin öldüğü anlaşıldı. Polis Muzaffer Akarsu'yu gözaltına aldı. Muzaffer Akarsu polis eşliğinde bebeği ezdiği otomobili kullanarak Şehit Tevfik Erciyes Polis Merkezi'ne gitti. Polise ifade veren Akarsu "Sağ ön tekerleğin altına konulmuş valizi fark edemedim. Aracı hareket ettirdim. Ancak bir şeyi ezdiğimi anladım. Aşağı inip valizi açınca bebeği gördüm" dedi.

Polis yaptığı araştırmada bebeğin yanında "İşim gücüm yok. Çocuğuma bakamıyorum" yazılı not buldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerine yakın güvenlik kamera görüntülerine el koydu. Polis, görüntüleri inceleyerek bebeği otomobilin altına bırakan kişi ya da kişileri belirlemeye çalışacak.

Kaynak
işi gücü yokmuş niye çocuk yapıyosun ozaman
Ezen adamın ne suçu var şimdi.Ss.gif
çok kötü bir olay Sad
onu bırakanların Allah belasını versin
neden çocuk yapıyosun o zaman Angry
Hay senin beynini eşekler bilmem ne yapsın öküz, bakamıycağın çocuğu niye yapıyorsun beyin yok mu sendeAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
Yuh be arkadaş daha önce aptal gördüm ama bukadarını ilk defa gördüm. Ezen adamın bir suçu yok nerden bilsin orda bebek olduğunu sanki hergün arabaların ön tekerinin altına bebekmi bırakılıyor.
[Resim: ibret-al%C4%B1nacak-do%C4%9Fa_67444.gif]
Adamı kelepçelemişler götürüyolar saçmalığa bak , siz ilk gidin o bebeği oraya bırakanların cezasını verin. Salak saçma işler yapıyorlar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler