Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sizce Warrockta Ne OLMALI??
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
mermilerde şarjor sistemi değilde mermi tanesi şeklinde olsun mesela m4a1 20mermi 5şarjor gösterirken 20/100gösterilsin böylece r ayaptığımızda şarjorde kalan mermi cephanede kalır

klasik olmuştur artık hack lag kalksın bende istiyorum tabi temiz oyunu ama bu durumda çok zor.
MicroVolts'a davet ederim hepinizi Big Grin ama orada da cash sistemi geldi ( gerçi farketmiyo nub onlar da Big Grin )
Hackshield kalksın.Yerine kaliteli bir koruma sistemi gelsin.Combat Arms'ın ki gibi.
(06-25-2011 12:44 PM)V. Makarov Yazılan: [ -> ]Sağ tıka basınca silahlar yakınlaştırılabilsin.

katılıyorum böyle bişe olursada güzel olur Wink
WarRock lndonesia crossfire'nin aynı hackshield kullanıyo ve birtane hack yok bence ondan kursunlar + map detaylarına insinler silahları gercekci yapsınlar birde lv atlama isini kolaylastırsınlar o kadar para ödüyoruz 1-2 ayda zor lv atlıyoruz
Yani Silah ve Mapların Gelmesi Gerekiyor Aynı Silah ve Maplar Sıktı Artık.
birde oyun içi arkadaş ekleme,arkadaş listesi gibi şeyler olsun bence Smile
Call of duty ve battelefielt gibi oyunların gerçekçi silah dizaynları Warrock'a da uygulansın.
7. slot gereksiz .

Bi yenilik de gereksiz bence , nası olsa gelse de hackler bütün zevkini kaçırıyorlar .
Daha efendi görevinin bilincinde en az günde 1 kere odaları yoklayan opk afk plwl leri banlayan bir admin istiyorum.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler