Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bitmek Bilmeyen Bir Oyun - Kod Hediyeli
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Oyuna BURADAN gidebilirsiniz. Bu konu daha önce açılmış ama cevap bulmadan kilitlenmiş ki zaten yanlış yere açılmış konu tekrar açayım dedim. Oyunun bulunduğu sitenin solunda zaten anlatılıyor oyun yapıcak fazla birşeyiniz yok aslında biraz mantıkla herşey hal oluyor. Şahsen ben ilk başta aldım elime kalem kağıt uğraşırken aklıma birşey geldi bıraktım kalemi kağıdı denedim ve sonuç başardım ! ARTİST Elimde 2 javelin 1 de kamikaze (katana) kodu mevcut. Oyunu bitiren ve bu konu altında sssini paylaşan 3 kişiye kod vericem. Kim hangi kodu istiyorsa yazarsa sevinirim. Eğerki cevap çıkmazsa biraz yardım etmeye çalışırım Smile Bu arada çekilen SS'de internet tarayıcısında WTR tag şeklinde açık olmak zorunda (sonuçta başka bir yerden de bulup paylaşabilirsiniz değil mi ? Smile) Buyrun bu da benim SS

[Resim: 839.jpg]
[Resim: 1394.bmp]

5dkkmı Aldı Katanayı Alabilirim^^
[Resim: 1483.png]

Smile
Tebrikler.. Katana ve 1 Javelin kodu kargoya verildi. Geriye 1 Javelin kaldı bakalım şanslı kişi kim olacak. Bu arada sadece kod için bu oyunu oynayıp konuya ss koymak zorunda değilsiniz. Amaç hem eğlenmek hem de kodların birilerine yaraması Smile
Bıtırdım guzeldı sagol
Bitirdim ama upload edemiyorum bir türlü Ss.gif
oyun o kadar zor değilmiş daha zor bi oyun olsaydı keşke Smile
Aynı konu vardı zaten forumda Big Grin aynı oyundu o da kod hediyeliydi Big Grin Big Grin
Evet vardı...
İnsan özenti olmasın arkadaşlar girmiş konumu çalmış Eray m045.gif Big Grin Big Grin Eray bari izin alsaydın yav Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler