Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Montage 4 Gameplay
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Montage 4 karsınızda !!

Arkadaslar abone edin cok sevinirim...

ayrıca sorun var sony vegas'tan anlayanlar icin.....Ben magic bullets kullanmaya basladım renkler icin 2-3 video önce güzelde oluyor ama video cıkarırken yarısında sorun oluyo bitiremiyorum...yardım ederseniz sevincem Big Grin
keşke başlığı gameplay diye açsaydın k2 yeni video çekti sandım heyecanlandım ama girip bakınca hayal kırıklığına uğradım ve biraz da kızdım sana
(06-24-2011 11:37 PM)kmusk410 Yazılan: [ -> ]keşke başlığı gameplay diye açsaydın k2 yeni video çekti sandım heyecanlandım ama girip bakınca hayal kırıklığına uğradım ve biraz da kızdım sana

afedersin ama yuh dicem,hem kötü sey diyosun böyle sey icinde -1 rep veriyorsun sorununmu var kardesim -.-'
güzel victory.gif
Güzel olmuş. Ben video çekmeye kalksam oynanmıyor PC ile çok felaket aşırı derecede kasıyor o yüzden çekemiyorum be.
Ben de çekmek istiyorum video yeni bilgisayar aldıktan sonra. Bana yardımcı ol sen Big Grin
güzelde çok karanlık tam izleyemedim
Sonunda kendine ait bir videon var Smile

bu zamana koyduğun videolar hep başkalarına aitti ama bu senin belli Smile
(06-25-2011 03:26 AM)erzincantr Yazılan: [ -> ]güzelde çok karanlık tam izleyemedim

Bence aydınlıktı.Gayet rahat izledim.
Çok karanlık olmuş ilk video Ss.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler