Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 7 Gün FamasTR Kodu olan ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
1 hafta sonra yokum , o zamana kadar War Rock oynamaya karar verdim .

Daha önce kullanılmamış Famas kodu olan ÖM den verirse minnettar kalırım .

Teşekkürler .
Bana da verirseniz sevaba girersiniz zaten levelim düşük acıyın bana aw50 de bitiyo kalacam yine k2 ye ahh ahhhh..... SadSadSad
ve işte böyleydi Koca WTR 'nin moderetörlerinin durumu... Big Grin
Naptın ya modlar diye insan değillermi süper yaratıklarmı.Bende susturuculu vardı kullanamasaydım verirdim.Semih moduna kod felan yok aw50f var da ne istiyorsun TongueBig Grin
(06-25-2011 12:30 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]ve işte böyleydi Koca WTR 'nin moderetörlerinin durumu... Big Grin

Görün halimizi. Millet bizi zengin sanıyor. Bütün paralar Turgaya gidiyor bizde yemeğe ekmek bulamıyoruz. Artık öyle bir duruma geldimki klavyeyi kemirmeye başladım kenarından. Bu kurbanada bütün modlar lcd monitöre giriyoz artık ne kadar löp plastik ne kadar kemikli plastik ne kadar yağlı plastik düşer Allah bilir... Ps2 portlu kablosunuda bi vakıfa filan bağışlarız artık Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Gelin siz modları bizim siteye kapıcı olarak transfer edelim (sanal olarak algılamayın hani şu binalar topluluğundan oluşan şey Big Grin). En azından kalcak bir sıcak yuvanız olur, akşamları sıcak çorbalar içersiniz ve her öğlen birer magnum veririm Big Grin Zaten Mod = Kapıcı / Kapıcı = Amele Big Grin
Benim artık bir famastr'm var Big Grin
WTR 'nin moderetörlerinin durumu iyi sanıyorduk ama onların durumu bizdende kötü Big Grin
Ben Olması Lazım 1 Kaç Tane Smile
(06-25-2011 01:23 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(06-25-2011 12:30 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]ve işte böyleydi Koca WTR 'nin moderetörlerinin durumu... Big Grin

Görün halimizi. Millet bizi zengin sanıyor. Bütün paralar Turgaya gidiyor bizde yemeğe ekmek bulamıyoruz. Artık öyle bir duruma geldimki klavyeyi kemirmeye başladım kenarından. Bu kurbanada bütün modlar lcd monitöre giriyoz artık ne kadar löp plastik ne kadar kemikli plastik ne kadar yağlı plastik düşer Allah bilir... Ps2 portlu kablosunuda bi vakıfa filan bağışlarız artık Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Ve işte bunları demişti sinan moderetör yıllarca sömürüldüler aç kaldılar susuz kaldılar ama forumu yaşattılar. Batuhan admin sularını Turgay admin ekmeklerini kesti ve onlarda bir araya gelerek bir şarkı bestelediler işte şarkı ...(Not ağlamayın başınız dük dursun ! )

http://www.facebook.com/video/video.php?...5&comments Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler