Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Porsche'ye 10 BİN KURŞUN
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Motoru arızalanan 100 bin dolarlık aracı mermi manyağı yaptırdı!
ABD’deki atış poligonunda 140 kişi işadamının “arızalı” Porsche’sine 10 bin mermi sıktı!...

ABD’de yaşayan işadamı motor aksamında arıza olan 100 bin dolar (yaklaşık 160 bin TL) değerindeki Porsche 911 marka otomobilini tamir ettirmek yerine kurşuna dizdirdi.

Aracın tamir masrafının 16 bin dolar (26 bin TL) olacağını öğrenen kimliği belirsiz adam otomobili Massachusetts’teki atış poligonuna bağışladı. Daha sonra da 140 üyenin otomobilini kurşuna dizmesini büyük bir keyifle izledi.

100 bin dolarlık otomobili hedef alan üyeler 10 bin kurşunla aracı delik deşik etti.
Para var huzur var Big Grin Gerçi bir yandan adamda haklı o kadar para vereceğine yenisini alır ama bence garanti arabadan sıkıldığı için yapmıştır bunu.
araba 100k Dolar, hasarın tamiri 16k Dolar. Ben olsam tamir ettirirdim Big Grin
10 bin kurşunun kaç kalibre olduğunu söyle fiyat hesaplayalım . Tamir mi pahalıymış yoksa kurşun mu.(Yani adam akıllımı yoksa aptalmı !?)
adamda para b*ksa umrunda bile olmaz o arabanın gidişini garajında onun kat kat iyisi vardır Smile
Tamir ettir ettir nereye kadar sıfır halini alamazya Porsche firması için çok güzel bir kapak.Helal olsun adama para ah şu para bizdede olsa neymiş bu para.
başlığı düzenlesek iyi olur Smile

Porche değil Porsche Smile

Ve bu araba zamanında bomba gibi düştü piyasaya hele coupe tarzı arabalarıyla tam bir idolüm bu araba. Sesini bile duyunca diğer arabalardan çok daha rahat ayırt edebiliyorum.

Küçükken NFS 5'i oynamaya bayılırdım çünkü sadece Porsche arabaları vardı. İşte bu kadar büyük bi araba bu Big Grin
Arızalanan arabalarınızı Warrocka bağışlayın .

Yeni map açılır Tongue
(06-24-2011 07:10 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]Arızalanan arabalarınızı Warrocka bağışlayın .

Yeni map açılır Tongue

Big GrinBig Grin ahahaha Big Grin
Görmemişin arabası bozulmuş tutmuş 10 bin kurşun sıktırtmış.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler