Arkadaşlar i5 yeni nesil 4 çekirdekli 8 thread'li (sanırım) aldım. Babam ekran kartı takmadı onboard ekran kartı ve i5'in yeteceğini söyledi.Anakart: Asus P8H61-M LE .Şimdi bu haldeyken Bad Company 2 gibi oyunları kaldırırmı yoksa Gigabyte GT220'mi takayım?
bence ekran kartını takman daha iyi olur, benim ekran kartı yandığındada onboard a takmıştım kabloyu. pc her 15 dakikada bir kapanıyordu. işte böyle kapa aç bilgisayarın öteki parçalarınada zarar verebilirsin
(06-24-2011 09:46 AM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]bence ekran kartını takman daha iyi olur, benim ekran kartı yandığındada onboard a takmıştım kabloyu. pc her 15 dakikada bir kapanıyordu. işte böyle kapa aç bilgisayarın öteki parçalarınada zarar verebilirsin
Ama babam onboard ekran kartının güçlü olduğunu söyledi.
en iyisi onboarddan battlefield oyna kasma yaparsa takarsın ekran kartı

İstediği kadar güçlü olsun yeni nesil oyunlarda sorun yaşayabilirsin ama en iyisi denemek
Alacağın Yere Bir Sor İstersen onboardla yeni nesil oyunları oynayabilirmiyim diye ama benim fikrim taktırman yönünde ne kadar iyide olsa ekran kartı sonuçta ekran için özel yapılmış birşey görüntü kalitesinden tut oyunun hızını bile etkiliyor yani

(06-24-2011 10:48 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Alacağın Yere Bir Sor İstersen onboardla yeni nesil oyunları oynayabilirmiyim diye ama benim fikrim taktırman yönünde ne kadar iyide olsa ekran kartı sonuçta ekran için özel yapılmış birşey görüntü kalitesinden tut oyunun hızını bile etkiliyor yani 
Alacağım yer yok aldım zaten ve babam bilgisayar mühendisi kendisi aldı.İstiyorsan ekran kartınıda takarım dedi.
Ekran kartını tak. Ekran kartı varken neden onboard kullanıyorsun ?
Ekran kartın iyiyse ekran kartını taktır babana.
ekran kartını taktır bence. Ana kartın ekran kartına güvenme yani o zaman ekran kartı diye bişey olmazdı
Bu arada ana kartta motherboard onboard filan var bunların özellikleri neler ?