Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yok Artık Dedirticek Bir olay !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Uzun Zamandır Gece Oyuna Girmiyorum powerlevelleri görüyordum ama bu kadarda olmaz göz göre göre adamların hepsi powerlevel kasıyor inanmayan baksın 2-3dakika içinde bir oyun bitiyor.20tane oda olsa 40tane powerlevel adam demek of of türk gm geldi halleder o dedik oyuna başladığımdan beri 1 kere bile görmedim.Arada powerlevel kasmayan olmayabilir günahlarına girmeyim adamların ama çoğunluk böyle AngryAngry

[Resim: cdbe756f.jpg]
[Resim: 0cd18404.jpg]
ÖÖh Big Grin
durun nan onların ıcınden bırısı bızım oda semıh ile vs atıyrouz bızı karıstırmayınBig Grin
Bende diyorum neden tüm odalar kilitliSmile

30'dan 100'e kadar tüm odalar kiliti.
Ya Oynayacak Oda Yok Yemin Ediyorum ya Big Grin
(06-24-2011 01:54 AM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]durun nan onların ıcınden bırısı bızım oda semıh ile vs atıyrouz bızı karıstırmayınBig Grin

Aynen biz plevel kasmıyoruz ha Big Grin Tongue
Hızır çok bişey yapamıyor nedense Ss.gif
Aynen öyle. Sen yarısını çekmişsin bunun 2 katı oluyor her gece Big Grin
Benim anlamadığım şu ki neden g1 oyunda normal bir oyuncu gibi GM koymuyor oyuna.Düzgün online olan birkaç kişi koysa bu adamlarda odalara girip dolaşıp hackleri banlasa kimse GM olduğunu anlamaz.He banlanırsa tekrar açamıyo mu?Adamlar 1 kere banlanır açar, 2 kere banlanır açar... bıkar sonunda doğru düzgün oyun oynar.Bence böyle insanlar görevlendirilmeli.Oyun kendine gelir.Bug vb. şeylerin de farkına varır G1.
off ya bide böyle kasma çıktı Angry
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler