Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Japon Memur İle Türk Memur Arasındaki Fark...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Gülsemmiii ağlasammıııı karar veremedim henüz ama ben yinede güleyim dur Big Grin

Dipsizzz Dipsizzz
Yurdum insanıSmile
Sonu süper ya Big Grin

Big Grin
Yok Kutay yok bunlar kesin Türkiye genelinde çalışan tek ekiptir ondan bir araya toplamışlardır bunları Big GrinBig Grin
(06-24-2011 12:12 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]
Big Grin

Çifte damga yapan adam ritme uygun gidiyor.O ritim ile kalkıp oynayasım geldiBig Grin
(06-24-2011 12:27 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(06-24-2011 12:12 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]
Big Grin

Çifte damga yapan adam ritme uygun gidiyor.O ritim ile kalkıp oynayasım geldiBig Grin

Pc deki klipte moral veriyor heralde Smile
(06-23-2011 11:39 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Gülsemmiii ağlasammıııı karar veremedim henüz ama ben yinede güleyim dur Big Grin

Dipsizzz Dipsizzz

Ne olduğu belli olmayan bir video hazırlanmış; Siz de bu videoya kefil oluyorsunuz ve içeriğini iyi bir şekilde inceleyerek foruma konu açıyorsunuz : Japon Memur ile Türk Memur Arasındaki Fark..

Son zamanlarda, Milli ve Manevi değerleri rencide etmek için topyekün bir cehalet fırtınası kopuyor Ailemizde.

Gülmek için, özellikle değerlerimiz hedef alınarak yapılan uygunsuz yakıştırmalar kabul edilemez.

Bu tarz yaklaşımlar, psikolojik savaşlarda 'kara propaganda' olarak kendine yer bulabilir: İçeriden destekli!

Saygılarımla.
Yanlış bişey m045.gif
(06-24-2011 12:42 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]
(06-23-2011 11:39 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Gülsemmiii ağlasammıııı karar veremedim henüz ama ben yinede güleyim dur Big Grin

Dipsizzz Dipsizzz

Ne olduğu belli olmayan bir video hazırlanmış; Siz de bu videoya kefil oluyorsunuz ve içeriğini iyi bir şekilde inceleyerek foruma konu açıyorsunuz : Japon Memur ile Türk Memur Arasındaki Fark..

Son zamanlarda, Milli ve Manevi değerleri rencide etmek için topyekün bir cehalet fırtınası kopuyor Ailemizde.

Gülmek için, özellikle değerlerimiz hedef alınarak yapılan uygunsuz yakıştırmalar kabul edilemez.

Bu tarz yaklaşımlar, psikolojik savaşlarda 'kara propaganda' olarak kendine yer bulabilir: İçeriden destekli!

Saygılarımla.

bu yorumdan sona yorum yazmıyacagımbeyfendi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler