Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dead Island Cinematic Trailer ve Video
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Tanıtım:

[Resim: 14273.png]

Dün iç parçalayıcı videosunu yayınladığımız Techland'in Dead Island adlı oyunu için firma oyunun bu yıl içerisinde çıkacağını doğruladı.

Firma aynı zamanda oyunun PS3 versiyonu üzerinde de çalışıldığından bahsetti. Dolayısı ile oyun PC, Xbox ve PS3 için çıkacak.

Üç yıl sonra çıkan ilk video olan dünkü video halen Twitter'da hakkında en çok yazı yazılan video konumunda.

Birinci kişi perspektifinde oynanacak oyun, tropik bir adada geçiyor. Oyun karakter gelişimi kişiselleştirmeye büyük önem veriyor, ayrıca oyunda büyük bir silah çeşitliliği mevcut. Ancak ateşli silahların cephaneleri çok az olacak.

Dead Island'ın ayrıca dört kişilik co-op'u da olacak.

Cinematic Trailer:

Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=5Old41bsSXU

Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=pVzRo39P31I&feature=player_embedded

Oyun 6 Eylül'de Kuzey Amerika'da, 9 Eylül'de de tüm dünyada satışta olacak.Sonunda ''adam'' gibi zombi oyunu oynayacağız.Bu sene bilgisayarlara adrenalin basmak gerekiyor.Ayrıca Cinematic video gerçekten harika.İnsan bir acayip oluyor.
Zombiler saçma geldiği için oyunuda sevmem pek mümkün değil.Korku kokmuyor pek zevklide gelmez silah azlığı felan ya korku oyunu oynayacaksanız Metro Last Light öneririm 2012 de çıkacak en güzel oyun bence ada atmosferi insanı bezdiriyor valla crysis oynarken tropik atmosferden sıkıldım sniper ghost wariorda ise tiksindim bad company 2 de de görünce artık bezdim bu tropik adalardan Big Grin
(06-24-2011 01:28 AM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Zombiler saçma geldiği için oyunuda sevmem pek mümkün değil.Korku kokmuyor pek zevklide gelmez silah azlığı felan ya korku oyunu oynayacaksanız Metro Last Light öneririm 2012 de çıkacak en güzel oyun bence ada atmosferi insanı bezdiriyor valla crysis oynarken tropik atmosferden sıkıldım sniper ghost wariorda ise tiksindim bad company 2 de de görünce artık bezdim bu tropik adalardan Big Grin

Bende sıkıldım tropiklerden zaten.Ancak bu oyun güzel ve gerçekçi geldi.Resident Evil Raccon City ve dediğin gibi Metro Last Night'ı bekliyorum.İlk oyunundan hevesimi alamadım 2 kere bitirdim.
Referans Adresler