Barrett M82 ortalama 14-15 kilo arasında.
PSG-1 Dünya üzerinde sınırlı sayıdadır.Tanesi 12 bin dolar civarı olduğundan sadece silah koleksiyoncularında var.Dünyada en iyi silah üreten ülkelerden biriside Almanlardır.
Bu arada AW50F ingiliz yapımı bi silahdır ingiliz özel kuvvetleri tarafından kullanılmaktadır.
(06-23-2011 08:18 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Konu süper videolarda öyle yalnız bir şey söyleyeceğim bu dünyada baret i elinde tutup koşabilecek ve atış yapabilecek insan yoktur 
var ben tanıyorum big show :=)
Bildiğime göre AW50F'in mermileri çok büyük olduğu için arabaların motorunu patlatmakta kullanılıyor.Ama oyunda camın arkasındaki adamı bile vuramıyoruz.
Barrett 13 kilo mu ?

OHA
Yav ben onu sopa diye kullanır adamın kafasına bi geçiririm vallaha daha ölümcül olur. Zaten yapısıda öyle değil mi
%0 Tepme
%100 Yaralanma
%100 Hastanelik Etme
Yararlı paylaşım seni tebrik ediyorum
(06-23-2011 08:57 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Barrett M82 ortalama 14-15 kilo arasında.
PSG-1 Dünya üzerinde sınırlı sayıdadır.Tanesi 12 bin dolar civarı olduğundan sadece silah koleksiyoncularında var.Dünyada en iyi silah üreten ülkelerden biriside Almanlardır.
Bu arada AW50F ingiliz yapımı bi silahdır ingiliz özel kuvvetleri tarafından kullanılmaktadır.
Zaten hepsini ben yazmışım

m82 14-15 ama m82a1 13,5 PSG-1 üretimi devam ediyor o silah o kadarda büyütülecek bir silah değil suikast silahı sadece ama wa2000 de ne varsa işte onun üretimi durmuş Almanlar konusunda haklısın.AW40F İngiliz malı belirtmişim zaten Accuracy International çok büyük bir ingiliz silah firması AS50 ise en sevdiğim silahı bence AW50F den daha iyi.Ama bazı verdiğin bilgiler için teşekkürler.50F bir yana Bordo Bereliler'in kullandığı tüfen dünyanın en iyi nişancı tüfeğidir m2000 bilirsin galiba süper bir makine dürbününde işlemci olan merminin özel yapısıyle fazla ivme yapmayan manyka bir silah aw50f onun yanında tabanca kalır.
Taty ya Warrock'da gerçeklik yok tamamda Bad Company de gerçek denilecek kadar iyi değil oyunun en yüksek puanla alınan nişancı tüfeği m95 300 metreden gövdeye tek çekemiyor en azından aw50 psg m82a1 çekiyor bide 50 kalibre olacak utanmaz

Harkulade konu tebrikler.