Arkadaşlar ben TTnet kullanıcısıyım 6 aylık 29,99 ödüyordum bu ay sonunda bitti 59 TL ödüyorum ve bana verilen hız 1,76 mbs

Nalet olası TTnet'ten çıkmaya karar verdim çünkü iyice kazıklamaya başladılar bende hemen araştırdım SüperOnline'na geçmeye karar verdim fakat aklıma iki soru takıldı.
10 mbs - Sınırsız - 49 TL var birde 10 mbs - Sınırsız - 99 TL var bu ikisi arasında fark nedir bunu öğrenmek istiyorum.
Birde 50 mbs 12 GB kotalı 59 TL bunu alsam hızım hep 50 mbs olarak kalırmı yoksa 40 lara 30 lara düşer mi ?
oyun için alacaksan kotalı alma, 49 tl olan güzel görünüyor

Sorunun cevabı olmasada bir şey dicem

Bende sinir olmaya başladım TTnet'e bende mi geçsem sen geç memnun kalırsan geçiyim bende

aralarında uygun kullanım şartı olayı var. 49 olanda adil kullanım şartı var vede 25GB geçince hızın 512kbs ye düşüyor. Düşer düşmez az düşer çok düşer ayrı ama uygulama bu. Bendeki aman aman düşmüyor. 99 lira olanda hız düşmüyor ama gne 8 alamazsın.
50mbs 12GB kotalı akıllıca gelmiyor. O kadar hızı olan adam elbet yüksek download yapar vede kotayı aşar. Pek akıl karı gibi gelmiyor bana.
ne olursa olsun sınırsız al

49 tl iyi bence çok download yapmıcaksan tabi
Superonline'ın fiber tarifesini söylüyorsun ve fibere geçmek o kadar kolay değil.Öncelikle bulunduğun bölgede altyapının olması lazım 2.si oturduğun yerin site olması lazım(superonline 3-5 katlı yerlere gitmiyor)binaya santral kurulduktan sonra abone olabiliyorsun.
bende 20mbit var.Şu sözde adil kullanım bahane uyguladıkları çooooooook nadirdir.Altyapın da varsa 20mbit sınırsız 69 tl geçmeni öneririm
(06-23-2011 10:40 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Superonline'ın fiber tarifesini söylüyorsun ve fibere geçmek o kadar kolay değil.Öncelikle bulunduğun bölgede altyapının olması lazım 2.si oturduğun yerin site olması lazım(superonline 3-5 katlı yerlere gitmiyor)binaya santral kurulduktan sonra abone olabiliyorsun.
Arkadaşımız haklı ama bir noktada bende hayal kırıklığına uğradım

Fiber kablonun olması gerektiğini biliyorumda oturduğumuz yerin site olmasımı lazım ?
Bizim ev 4 katlı bi apartman. Bize kurulamaz mı yani ?
Zaten böyle internet paketlerinin elbet bi ihtiyacı vardır diye düşünmüştüm dediklerim çıktı
Bence hemfikir olmalıyız bu Fiber İnternet konusunda. Çünkü büyük isteyen bir iş. Hepimiz TTNet'ten bıktık bunu biliyoruz ama benim düşünceme katılan varmıdır bilemem ama Smile ADSL şu durumda TTNet'ten daha cazipdir diye düşünüyorum. Sizce ?