Arkadaşlar uzun süredir warrock oynamıyordum Bir oyuna gireyim dedim 3-4 yıldır gördüğüm en sayğısız insanı gördüm Yakıştıramadım yaptıklarını odadan atılmam falan neysede böyle oyuncular oyunu bize zehir ediyor Neyse konuyu içimi dökmek için açtım Şimdi biraz daha rahatladım Ne ben ettiği küfürlerin ss sini koyayım ne siz o adamı odalarınızda tutun Herkese sayğı ve sevgilerimle Lütfen sadece zevk almak için oyun oynayın.
Nick budur arkadaşlar w3pr0o0fx
Biz de onun saygısızlığını yanına bırakmayız. Odamıza almayız
Neler dediğini tahmin edebiliyorum

çok pislik var böyle bana da denk geliyorlar.Karşı team den biri r1s1ng hack diyor sonra arkadan atlıyor sazanlar evet evet hack tarayarak çıkıyor diye

sonra küfür ediyorlar tw verince çok güzel oluyorlar

acayip eğleniyorum tw sonuçlarında

adamın odasına giriom daha bişi yazamadan atıyor tık yok pm lerden falan

Neyse kafana benim pc bi düzelsin bizim clan odasında oynarsın

Hocam bunun gibilerini say say bitmez ''sarikirmizi'' diye de bir kullanıcı var adam herkesin anasına küfrediyor bir de cok güzel bir şey yapıyormuş gibi takımındakilerde gülüyorlar.Kaldıramıyacakları oyunları oynamaya çalışınca böyle oluyor insanda biraz ahlak biraz utanma olur.Sırf bunlar yüzünden oyundan zevk alamaz olduk.

Coğu kisi utanmadan ana bacı düz gidiyor buda kesin onlardan biridir.
Bu nıckde ki arkadaşı odamızda barındırmayız. Yasaklılar liseteme ekledim

(06-23-2011 07:04 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar uzun süredir warrock oynamıyordum Bir oyuna gireyim dedim 3-4 yıldır gördüğüm en sayğısız insanı gördüm Yakıştıramadım yaptıklarını odadan atılmam falan neysede böyle oyuncular oyunu bize zehir ediyor Neyse konuyu içimi dökmek için açtım Şimdi biraz daha rahatladım Ne ben ettiği küfürlerin ss sini koyayım ne siz o adamı odalarınızda tutun Herkese sayğı ve sevgilerimle Lütfen sadece zevk almak için oyun oynayın.
Nick budur arkadaşlar w3pr0o0fx
Bazılarına göre 'değerlere saldırı' bir zevk, küfür ve hakaret eşliğinde oynamak bir zevk, hile yapmak bir zevk.. Nihayetinde bir oyun için salt olan zevk anlayışı, ne yazık ki
online oyunlarda kendine yer bulamamaktadır.
Cehalet, çarkını döndürecek bireyleri bulmakta zorluk çekmezken, sevgi ve saygıyı virane gönüllerde aramak beyhude bir arayış gibi görünsede, tavır ve davranışlarınızla gönülleri kazanmaya ve Adaleti tesis etmeye çalışın.
Sonsuz sevgi ve saygılarımla.