Battlefield 3'ün çoklu oyunculu seçeneklerinde kullanılacak dört sınıfın detayları bir ekran görüntüsüyle açıklandı. Ekran görüntüsüne göre oyunda bulunacak dört farklı sınıf, Assault, Engineer, Recon ve Support olarak belirlenmiş.
Bu sınıflardan Assault, M-16a2 tüfek kullanırken, Med Kit ve defibrilatör taşıyacak. Recon MKII keskin nişancı tüfeği ve C4 ile donatılmış. Engineer, M4 Carbine ve SMAW Anti-tank Launcher ile birlikte araç tamir kiti taşıyacak. Son olarak Support sınıfı, M249 hafif makinalısı ve Ammo Kit ile yanınızda bulunacak.
KAYNAK
Bence Medic kiti olmalıydı.Rifleman'e uymamış.
Bu Oyun Sonradan Sonraya İyi gelişti bilgisayar kaldırsa direk orjinalini alcamda işte
Güzel sınıflandırma ama silah modifiyesi yetersiz.Bad Company 2 de recon sınıfı berbat çok küçümsemişler.
Oyun baya bır modern ve gerçekçi oldu ayrıca oyun tek oynuyanlar ıcın ideal degıl grup halinde arkadaslarla oynanması lazım wrnın bgsı gıbı oyun vıdeolardan öyle anlasılıyor bir ara ATA-NBK olarak buna gecmeyı dusunduk ama olmadı

Medic yerine "Support" konulmuş. Team Fortress2 gibi.
Favori klaslarım ; Assault ve Recon
burdada assault takılırdım

Battlefield 2 de Medic Kit , Assault'daydı ve yine eski sisteme dönüyorlar çokta iyi yapıyorlar çünkü BC2 de medic leri heavy taşıyordu ve çok saçmaydı hayvan gibi herif sağlıkçı... EA ya gönderilen istekler etkili oldu ve medic tekrar assaulta alındı , support geldi (cephaneci) . BU sefer işte herkes kendine uygun sınıfı oynayacak ve onunla bütünleşecek.BC2 de bütün branşlarda oynamak zorundasınız.
Videolarına bakıldığında çıktığında fiyatı uygun olursa (ki MW'i geçebilmek için bence fiyatı biraz cazip yapmalılar) alınması gereken bir oyun. Eğer ki fiyatı cebime göre değilse en azından key almayı düşünüyorum ben
Key dışında almam açıkçası. Kutulu alana kadar MW3 + BF3 alırım.
Çok pahalı oyunlar. En mantıklısı key almak. Sırf bu oyun(bc2) için sistem yeniledim zaten.