3 yıl WR oynadım, 1 yıldır bırakmış durumdayım, oynamayı da düşünmüyorum. Coolt4nk, Maxcais3r.
Aradık bulamadık, aklıma WTR geldi.
4-6 arkadaş tatilde vakit geçirmek amacıyla online bir oyuna başlayacağız. Aradığımız oyun Knight, Silkroad, Karahan tarzı bir oyun. Tercihimiz açılalı çok olmamış bir oyun yönünde fakat zorunlu değil bu özellik.
Kısa keseyim; tavsiyelerinizi ve nedenlerini bekliyorum.
Ben sana Hero Turkey i tavsiye ederim. Aynı knight,metin2 tarzı bir MMORPG oyunda kesinlikle Hile engeli var.Oyun görevlileri oyuncularla çok ilgileniyorlar güzel eventler var grafikleri orta seviye ama efektleri güzel oyunda gerçek parayla birşeyler alabiliyorsun ama gerçek parayla alınan şeyler o kadar çok işe yaramıyor daha çok kendi başına para kasıp itemlerini yapıyorsun.Çok değişik,fazla ve güzel mapları var.Görevler falan süper.Evcil hayvan alabiliyorsun oyun parasıyla,onlarla kasılınca onlar da level alıyor.Oyunda lag 0.Oyun Türkçe.Oyun görevilileri Türk.Ben sana Hero Turkey i tavsiye ederim.Bu da sitesi :
http://www.heroturkey.com/
9dragons gamersfirstin oyunudur tavsiye ederim
League of legends tavsiye edebilirim.
Bırakın online oyunu. İndirin Extreme Trucker 2 ya da Truck & Trailers ' ı dorse taşıyın ne güzel. Ohh hack mack yok ne güzel.
(06-23-2011 04:52 PM)realking21 Yazılan: [ -> ]Ben sana Hero Turkey i tavsiye ederim. Aynı knight,metin2 tarzı bir MMORPG oyunda kesinlikle Hile engeli var.Oyun görevlileri oyuncularla çok ilgileniyorlar güzel eventler var grafikleri orta seviye ama efektleri güzel oyunda gerçek parayla birşeyler alabiliyorsun ama gerçek parayla alınan şeyler o kadar çok işe yaramıyor daha çok kendi başına para kasıp itemlerini yapıyorsun.Çok değişik,fazla ve güzel mapları var.Görevler falan süper.Evcil hayvan alabiliyorsun oyun parasıyla,onlarla kasılınca onlar da level alıyor.Oyunda lag 0.Oyun Türkçe.Oyun görevilileri Türk.Ben sana Hero Turkey i tavsiye ederim.Bu da sitesi : http://www.heroturkey.com/
+1. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar bu arkadaş gibi biraz da bahsettiğiniz oyunların içeriğinden bahsederseniz sevinirim.
the lord of the rings online grafikleri süper tavsiye ederim

Bende bu tarz bi konu açacaktım , konuyu takip ediyorum , 2 Arkadaşla birlikte bir oyuna başlayacağız .
Frozen Thorn - Dota tavsiyemdir Belkide dünyanın en çok taktik gerektiren oyunudur diyebilirim Oyunda lwl sistemi yoktur Birazdan kısa bir tanıtım konusu açabilirim.