Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: G1'in telefon numarasını bilen varmı ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-23-2011 03:26 PM)tetikci214 Yazılan: [ -> ]adlarını say telefonları varsa ver bi görüşmem lazım acil
ben bunu neden istiyorum hesabımı bloceked etmişler ve bir yanlışlık var acil iletşime geçip derdimi anlatmam lazım

senden daha deli birisi knight ta hesabı banlandığı için K2'nin eski binasına toplam 4 kişi silahlı olarak gitmişlerdi akılları sıra basacaklardı. Tabii içeriye giremiyorlar ama binayı çevreliyorlar, sonra polis geliyor falan filan adamlar tutuklanıyor.

Şuan G1'in Türkiye binası öyle bir yerdeki bırakın silahı tankla falan gitmeniz lazım bir şey yapabilmek için. Haliyle telefonla ulaşmanız zaten tamamen yalan. Ticket atacaksınz
(06-23-2011 03:51 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(06-23-2011 03:26 PM)tetikci214 Yazılan: [ -> ]adlarını say telefonları varsa ver bi görüşmem lazım acil
ben bunu neden istiyorum hesabımı bloceked etmişler ve bir yanlışlık var acil iletşime geçip derdimi anlatmam lazım

senden daha deli birisi knight ta hesabı banlandığı için K2'nin eski binasına toplam 4 kişi silahlı olarak gitmişlerdi akılları sıra basacaklardı. Tabii içeriye giremiyorlar ama binayı çevreliyorlar, sonra polis geliyor falan filan adamlar tutuklanıyor.

Şuan G1'in Türkiye binası öyle bir yerdeki bırakın silahı tankla falan gitmeniz lazım bir şey yapabilmek için. Haliyle telefonla ulaşmanız zaten tamamen yalan. Ticket atacaksınz
Big Grin haha insanlar çok garip ya bir oyun için Big Grin Bu arda konuya koptum gülmekten biraz mantık yürütsen cevabı bulurdun konu açmana gerek yoktu Big Grin Gel hızırın numarası var bende akşam maça gidiorz ii oynuyorsan kadroya alayım Big Grin

Nerde olduğunu merak ettim şimdi Big Grin
Valla bende merak ettim nerede bu bina Topkapı'nın içindemi yoksa Big Grin
Türkiyenin Bir numaralı bilinmeyen numaralar servisi 11880 80 80 Big GrinBig Grin
118 33 yani 11833
bir bir sekiz bir sekiz alemi bağlarız biz Big Grin 118 18
118 10 10 10 Big Grin ara birini g1 in adresini sor Big GrinBig Grin
(06-23-2011 03:08 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Randevu alıp G1 şirketiyle bi çay mı içceksin Big Grin

Koskoca şirketin öyle insanlara karşı bilgilerini vericek hali yok herhalde Big Grin

Koskoca şirketin bir halkla ilişkiler birimi olsa gerek Wink
Mete -25 rep yolluyorum 2.kez böyle bır yorum atıyorsunSmile)
(06-23-2011 04:25 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]

Nerde olduğunu merak ettim şimdi Big Grin

Gizli bilgi söyluyemez bu konuda cok soru sordum hepsınde aynı cevabı aldım turgaydanSmile yanımda olsa sılah zoru ıle söyletecektım^^
valla çevir 118 devamını salla tutar herhalde Big Grin
Hah oğlum herkes istese hatlar kapanır ona bakılırsa bnmde 29 lvl gitti Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler