Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyuna Döndüm...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle ; Açmış olduğum konu ne derece doğru yada yanlış bilmiyorum fakat şahsi olarakta kabul edilmiş olsa sadece bilgi amaclıdır...

Çok uzun bir zamandır oyuna (WarRock) ve foruma (Genel) İşlerim nedeni başta olmak üzere,son zamanlarda da yaşanan bazı tatsız ve sıkıcı sorunlar nedeniyle girmiyor ve nitekim bırakma kararındaydım...

Oysaki iş yoğunluğum halloldu ve sanırım bir takım sorunlar ise zaman aşımına uğramış düşüncesiyle yeniden aranıza dönmekteyim...

Saygılar...

Dip Not ; En başında da yazdığım gibi konu yanlış yada hatalı ise ; Kusuruma bakmayın ve Lütfen siliniz..!!!
Hoşgeldin Sertaç abi =)
Öncelikle aramıza hoşgeldin Sertaç abi.

Bu forum seni ve senin gibilerini arıyor bazen, geçmişi baya baya özledim yada özledik. Aslında yokluğunuzu hiç bir boşluk bırakmadan dolduran yöneticiler var, fakat sizler ayrıydınız. Seni tekrardan aramızda görmek çok güzel.

İnşallah yenilenen kadro ile iyi vakit geçirirsin.

Tekrardan hoşgeldin abi.

Saygılar, Sevgiler.
oooo buraya da döndüğüne göre tamam ihtiyar inandım şimdi oyuna döneceğine =)) bütün warrock camiası seni çok özlemiştik =))
Hoşgeldin Sertaç abi sonunda yane Smile
Hoşgeldin

SametKARA

Hoşgeldin Sertaç Abi..Seni Tekrar Görmek Güzel Bir Duygu
hoş geldin
Hoşgeldin özentim benim özledik ya bi ara ts de konuşalım.
Oley be ihtiyarımla gece sefası yapabileceğiz Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler