Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: International Server Hakkında [Önemli]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

Burak Kandöker

Arkadaşlar bir kaç gündür International Server (Uluslararası Sunucu) hakkında konular açılmaya başlandı bu Server'a neden giremiyoruz gibi konular sıklaştı.Bu Sunucu dünyanın bir çok ülkesinden giriş iznine sahip ayrıca oyundaki en aktif Server sürekli olarak oyuncu kapasitesi yüksek olan bir sunucu.Ancak bu Sunucu henüz Türkiye'ye açık değil.

Sizden Resmi Forumda'ki ankete katılmanızı istiyorum bu konuda eğer yeterli sayıda talep gelir ise International Server'ın açılması için yetkililerde buna göre bir çalışma yapacaktır.

http://forums.gamersfirst.com/index.php?...pic=182978
açılsa bile çok lag olur tahminimce, daha önce proxy ile girmiştim çok lag vardı, çıktım Wink
Proxy İle abi Lag Olur ^^ Destekleyelim Smile
Bence açılsın.Biz Kubilay ile oynuyorduk.Ecnebiler oynamayı bilmiyor.Elinde pompalı olan adamı yumrukla öldürebilirsinSmile

Evet oyladım.
Açılsın birazda diğer avrupalılardan küfür yiyelim Tongue onlar bizden beter hemen sövüyorlar Big Grin
açılsada turkey serverına girerim yine Smile
Açılsa keşke.
İnternational değilde Türkiye'ye özel server olsun eskiden Turkey_1 ve Turkey_2 vardı ne güzel kendi çapımızda lagsız oyun oynuyorduk.Türkiye'de oyuncu sayısı bol bence bize özel server çıkarsınlar.İlla yabancılarla oynuyacağım diyorsanız Middle East var ordakilerde oynamayı bilmiyorlar.

Ama dikat edin alman çocukları oyun bağımlısı çok iyi oynarlar.Örneğin AGK (Angry German Kids) clan Big Grin
Böyle bir server olsa keşke az sosyalleşelim Smile
böyle bırsey olsun ya evente gırermBig Grin
Referans Adresler