Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Harry Potter TR
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Selamlar,

Harry Potter TR gün geçtikçe büyüyor.

Tüm WarrockTR ailesinin katılımını bekliyoruz, sizler bizim için önemlisiniz. 'Gerek sayfa düzeni, gerek yaş ortalaması', bu iki şey bizim için büyük bir önem taşıyor.

Not: Sayfamızda sık sık bilgi yarışmaları yapıyoruz ve bu yarışmaların sonucunda kazanan kişilere çeşitli hediyeler veriyoruz. Sizlerinde katılımı ile daha zevkli ve eğlenceli yarışmalar yapılacağını umuyoruz.

İyi geceler.
Yarısmalarda yardımcı olursan katılırımSmile
(06-22-2011 11:31 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]Yarısmalarda yardımcı olursan katılırımSmile

İpucu vereceğiz tabii ki. Smile
Hayatımda hp izlememişim tvde ızledım sadece o ben hayatda bılememSmile
Dip not faceden öğrendım hp'yı Hary Poter Smile)
dünkü yarışmada 1.ci oldum Big Grin ama bugün halı saha maçım vardı soruları hazırlayamadım Big Grin
+25 rep karsılıgı soruların cevapları alınırBig GrinD
(06-23-2011 01:12 AM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]+25 rep karsılıgı soruların cevapları alınırBig GrinD

2 Defa alana indirim var Big Grin
(06-23-2011 01:07 AM)BordoM4vi Yazılan: [ -> ]dünkü yarışmada 1.ci oldum Big Grin ama bugün halı saha maçım vardı soruları hazırlayamadım Big Grin

Bir dahaki yarışmada kazanırsan bana forumdan ulaş Berkan, ben sayfadan 'Sirius Black'.

İyi geceler.
Referans Adresler