Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Assasin's Creed İstanbul
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Haha Smile ARTİST
Big Grin Big Grin süper
Ahaahahahahahahahahahaha Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin süper yaaa yerlerdeyim Big GrinBig GrinBig Grin dikkat 1:05 para üstü alıyo Big GrinBig GrinBig Grin
bir iki hoplayıp zıplasaydı iyiydi ama öyle de gayet komik olmuştotos.gif
Hahahahahaha Smile))
(06-22-2011 10:38 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Ahaahahahahahahahahahaha Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin süper yaaa yerlerdeyim Big GrinBig GrinBig Grin dikkat 1:05 para üstü alıyo Big GrinBig GrinBig Grin

Sinan yerdeyken nasıl yazıyorsun yaa xd
(06-22-2011 10:51 PM)Burak D. Yazılan: [ -> ]Sinan yerdeyken nasıl yazıyorsun yaa xd

Gecikmeli yayın var bende kalkıp yazarken hala yerdeymişim gibi hissediyorum victory.gif
Güzel olmuş .

Fakat şu oyunu bir türlü sevemedim , indirim de ilk bölümü geçemememdendir belki de Smile
Big Grin Big Grin haha güzelmiş biraz daha aksiyon olsaydı iyi olurdu Big Grin Big Grin
Çok komik ya 0,36 da zaten dedi Türk bu diye Big Grin keşke parkour bilen biri yapsaydı 2 3 hareket çekerdi.Ama yinede komik olmuş Big Grin Ne yiyor o keçi boynuzu felanmı Big Grin aslıda kostüm bulup pers prensi felan yapıcaksın böyle oyunlardaki karakterleri Big Grin Metrobüse metro 2033 kostümüyle binicen felan gaz maskesi Big Grin ya da istanbul metrosuna Big Grin warrockdaki mediclerin kostümünü giyip çıksan çekemezsin o ayrı Big Grin
Gzz .. Tongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler