Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyundan Atma Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Warrock'a giriyorum.Bir odaya girdikten sonra ''Anormallik Saptandı.Bağlantı Kesilecek'' yazıyor ardından oyundana atıyor.Sorunu nasıl çözebilirim?Windows 7'den kaynaklanır mı?
Bu Senin bilgisayarınla alakalı bir sorun değil oyunda bilerek yada bilmeyerek silah bugu yapıyorsundur takla atarken silah değiştirme vs forumda var böyle birkaç konu bak biraz öğrenirsin ne olduğunu
Herkezde aynı problem var.Bide anormallik saplantı yazısı çıktığında enterlama ESC ye bas yeter.Oyundan atmaz.victory.gif
Hızlı şekilde silah değiştirmek noluyor?Yavaş şekili mi var bunun?

Edit:Daha önce yine girdim.Biraz koştuktan sonra yine aynı hatayı verdi.Takla filan atmadım.
Mesajların duzenlenmıstır tamamını bu sekılde yazamassın ayrıca forumda bu sorunun nedenı yazıyor lutfen sorunu forumda arastırıp acın
Forumu araştırdım zaten.Burak Kandöker'in konusunu buldum.Hızlı silah filan değiştirmedim.Aynı hatayı aldım.
(06-22-2011 05:35 PM)l3lack Yazılan: [ -> ]Forumu araştırdım zaten.Burak Kandöker'in konusunu buldum.Hızlı silah filan değiştirmedim.Aynı hatayı aldım.

bunun sebebi herşey olabilir oyunda fazla hızlı haraket etme takla atıp sılah cekme yanı bug yapacak haraketler yapmaman lazım bunun baska cozumu yok
Kendime HP bastım oyundan attı ya.
Kardeşim herkez sana oyunda bug ile alaksı olan birşey yapma dio sen her cevaba şöle dion takla atmadım sadece koştum kendim hp bastım vb. sen sadece denilenlere uy yeter.Ben şuana kadar hiç böle bir hata almadım oyunun sorunu olsa bendede olurdu.
(06-22-2011 06:27 PM)perfect34 Yazılan: [ -> ]Kardeşim herkez sana oyunda bug ile alaksı olan birşey yapma dio sen her cevaba şöle dion takla atmadım sadece koştum kendim hp bastım vb. sen sadece denilenlere uy yeter.Ben şuana kadar hiç böle bir hata almadım oyunun sorunu olsa bendede olurdu.

Hiç bir şey yapmasam bile 5 dk. içinde atıyor aynı sebep yüzünden.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler