Dün akşam oynadığım bir odada ''sarikirmizi'' adlı kişi öldükten sonra önce bana wh dedi sonra direk anneme küfretti sssini aldım.Bugün yine bir odada karşılaştık ve önce beni aşağıladı sonra yine anneme küfretti elimde 4 tane sssi var ve ben bu kişinin cezasını çekmesini istiyorum yardımcı olursanız sevinirim daha önce hiç ticket atmadım ve küfürle ilgili bir ticket örneğide bulamadım.

Gamerfirsten Warrock Türkçe forumu var gir oraya Hızır diye üye arat Hızır'a öm at resimlerle beraber resimlerde oynama yapma durumuda açıkla.Ama küfürden ban kalktı diye biliyorum ben.
bu sarikirmizi çok aşırı küfrediyor bana da iki üç kere denk geldi direk bana değil ama odalarda sürekli küfrediyor
Bana etse yine o kadar sorun etmem ama işin içine aileyi karıştırıyor.Cezasını cekmesini istiyorum sen onu vursan whsin o seni vurunca ezosun bazı şeyleri öğrenmesi lazım.
Artık ss ve video'dan ban kalktı eskiden hızır bizler için ss ve video'dan banlama yasak oldugu halde bızım attıgımız ss ve videoları banlıyordu artık banlamıyor.Yapabileceğin birşey yok malesef..
(06-22-2011 05:35 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]Artık ss ve video'dan ban kalktı eskiden hızır bizler için ss ve video'dan banlama yasak oldugu halde bızım attıgımız ss ve videoları banlıyordu artık banlamıyor.Yapabileceğin birşey yok malesef..
Böyle saçmalık mı olur yahu.. O zaman oyunda herkes birbirine sövsün oyun iyice oynanmaz bi hâl alsın.
(06-08-2011 01:09 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (06-08-2011 01:07 PM)Berk Çiloğlu Yazılan: [ -> ]Bence charını vermez.Hem ayrıca artık ss yle işlem yapılmıyor diye biliyorum yanlışmıyım ?
Ben gönderince yapılıyor =D Alper gönderincede yapılıyor. Ama malum günde yüzlerce kişi Hızır'a SS attığı için artık sizler atamıyorsunuz. Zaten yaptığı bir ek mesaiydi vede birazcıkda yasaktı. kendisi o yasağı en azından belli bir süre sizin için kırabildi.
Buyrun
Napıcaz peki biz böyle insanlara haksız yere gelsin bize ana avrat sövsün biz de oturduğumuz yerden sadece bakalım mı ? Adam küfrederken bile leveline göre küfrediyor senin levelin düşük beni banlatamazsın diyor.Bizim sucumuz ne hack yapmıyoruz küfretmiyoruz adam öldü diye bize ana avrat sövüyor odadan da atmıyorlar neymiş adam hack yapmadı bir şey yapmadı niye atayım diyorlar bıktık artık böyle eziklerden...

yapabileceğin en iyi şey cevap vermeyip ss ini alıp banlatman