Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Erken doğunca adamlar beni hack sanıp atıyorlar :s
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ben arasıra erken doğuyorum ve bunun şahitlerıde var serdar berkay furkan ws... gibi e erken doğunca t-bombları baselerıne fırlatıyorum içine ve adamlar uçuo bende teamkıll yapmış oluyorum.şımdı 16 kişilik bi odaya giridim ve tam tamına 7 kişi aldım t-bombla 5 ksıı e öyle olunca adamlar benı hack sandı ve OYUNDAN ATTILAR ss alın dedı şimdi kesın benı hack sanıp ss aldılar.kesın onu formlara koycaklar Ss.gif hack dıe ama hack deılımmm napcam ben ya Ss.gif Sad
ben bundan çok rahatsız olmaya başladım keyfim kaçıyor oyun oynayamıyorum Ss.gif Sad Sad Sad
Erken nasıl doğuyorsun anlamadım ya. Bug gibi bir şey mi ? 4-8 kişi aynı anda doğma kuralı var. Ffa da oluyorda erken doğma cqc de hiç rastlamadım.
(06-22-2011 09:58 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Erken nasıl doğuyorsun anlamadım ya. Bug gibi bir şey mi ? 4-8 kişi aynı anda doğma kuralı var. Ffa da oluyorda erken doğma cqc de hiç rastlamadım.

hani cqc de oyun başladı ya, orada bir 6 saniye karakter seçme yeri geliyor ya, bazılarının pc öküz gibi çalıştığı için o bölüm gelmiyor, 6-7 saniye erken doğmuş oluyorlar Big Grin
evet benim bilgisayarı ilk topladığımda bana da oluyordu ama karşı takımın baseye gidip bomba atacak kadar da çok zaman farkı olmuyordu
(06-22-2011 10:06 AM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]
(06-22-2011 09:58 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Erken nasıl doğuyorsun anlamadım ya. Bug gibi bir şey mi ? 4-8 kişi aynı anda doğma kuralı var. Ffa da oluyorda erken doğma cqc de hiç rastlamadım.

hani cqc de oyun başladı ya, orada bir 6 saniye karakter seçme yeri geliyor ya, bazılarının pc öküz gibi çalıştığı için o bölüm gelmiyor, 6-7 saniye erken doğmuş oluyorlar Big Grin

benim pc de 6-7 saniye gelmiyor 9-10-0 bunlar gelıo e bende hemen ok dıınce erken doğuom Ss.gif Sad Sad Sad adım hack dıe cıkcak dıe korkuom bu lvl de Ss.gif Sad
(06-22-2011 10:09 AM)kmusk410 Yazılan: [ -> ]evet benim bilgisayarı ilk topladığımda bana da oluyordu ama karşı takımın baseye gidip bomba atacak kadar da çok zaman farkı olmuyordu

bende t-bomb var ve nerdeyse t-bomba teamkıll alıorum Ss.gif Sad
çıkarsa çıksın oynayacak servermı kalmadı Big Grin geçersin middle easte paşalar gibi oynarsın victory.gif
(06-22-2011 10:12 AM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]çıkarsa çıksın oynayacak servermı kalmadı Big Grin geçersin middle easte paşalar gibi oynarsın victory.gif

ordada nıckımde turk var dıe odadan atıolar Ss.gif Sad pff

Sistemi çok iyi olanlar 6 sn kadar erken doğabiliyor Buna çok kez şahit oldum Aslında iyi bir özellik olduğunu söyleyemem.
(06-22-2011 10:18 AM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]

Sistemi çok iyi olanlar 6 sn kadar erken doğabiliyor Buna çok kez şahit oldum Aslında iyi bir özellik olduğunu söyleyemem.

iyi bir özellik değil çünkü karakter seçemiyorsun victory.gif benim yanımdada tanıdık biri erken doğmuştu, iyi dalga geçmiştim hack diye Big Grin
(06-22-2011 10:18 AM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]

ilk başta çok iyi bir özellik gibi geliyor ama DEYİL!!
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler