Erken nasıl doğuyorsun anlamadım ya. Bug gibi bir şey mi ? 4-8 kişi aynı anda doğma kuralı var. Ffa da oluyorda erken doğma cqc de hiç rastlamadım.
(06-22-2011 09:58 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Erken nasıl doğuyorsun anlamadım ya. Bug gibi bir şey mi ? 4-8 kişi aynı anda doğma kuralı var. Ffa da oluyorda erken doğma cqc de hiç rastlamadım.
hani cqc de oyun başladı ya, orada bir 6 saniye karakter seçme yeri geliyor ya, bazılarının pc öküz gibi çalıştığı için o bölüm gelmiyor, 6-7 saniye erken doğmuş oluyorlar

evet benim bilgisayarı ilk topladığımda bana da oluyordu ama karşı takımın baseye gidip bomba atacak kadar da çok zaman farkı olmuyordu
çıkarsa çıksın oynayacak servermı kalmadı

geçersin middle easte paşalar gibi oynarsın

(06-22-2011 09:58 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Erken nasıl doğuyorsun anlamadım ya. Bug gibi bir şey mi ? 4-8 kişi aynı anda doğma kuralı var. Ffa da oluyorda erken doğma cqc de hiç rastlamadım.
Sistemi çok iyi olanlar 6 sn kadar erken doğabiliyor Buna çok kez şahit oldum Aslında iyi bir özellik olduğunu söyleyemem.
(06-22-2011 10:18 AM)Night~Bird Yazılan: [ -> ] (06-22-2011 09:58 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Erken nasıl doğuyorsun anlamadım ya. Bug gibi bir şey mi ? 4-8 kişi aynı anda doğma kuralı var. Ffa da oluyorda erken doğma cqc de hiç rastlamadım.
Sistemi çok iyi olanlar 6 sn kadar erken doğabiliyor Buna çok kez şahit oldum Aslında iyi bir özellik olduğunu söyleyemem.
iyi bir özellik değil çünkü karakter seçemiyorsun

benim yanımdada tanıdık biri erken doğmuştu, iyi dalga geçmiştim hack diye

(06-22-2011 10:18 AM)Night~Bird Yazılan: [ -> ] (06-22-2011 09:58 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Erken nasıl doğuyorsun anlamadım ya. Bug gibi bir şey mi ? 4-8 kişi aynı anda doğma kuralı var. Ffa da oluyorda erken doğma cqc de hiç rastlamadım.
ilk başta çok iyi bir özellik gibi geliyor ama DEYİL!!