Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Azrail ile kul arası diyaloglar :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Keşke alıntı diye yazsaydın. Bir de Türkçe imla kurallarına dikkat etseydin daha iyi olurdu.victory.gif
Hafiften bi tebessüm oldu o kadar Smile
Güzelde:
- artik bitti.. hadi obur tarafa gidiyoruz
- abi sizin iste zor yani.. aslinda adaletsizlik var.. bak israfil butun hayati boyunca oturuyo.. o huri senin bu melek benim takiliyo.. neymis kiyamet kopacakmiste bi ufleyecekmis.. sen 7 gun 24 saat onlinesin abi.. valla uzuluyorum senin icin
- ya bi susun ya.. bi susun
- abi susarsan ezerler adami.. bak sen susmussun ustune en zor isi vermisler
- sen bekle burda geliyorum ben

bu bölümde Allah'ın meleğiyle biraz dalga geçilmiyor mu ?
Bu dini konularda mizah yapma olayı en çok dikat edilecek konudur sonuçta dinden çıkma gibi büyük bir risk var.Adam akıllı aşırtmalar koymadan kelimeleri taca atmadan güzel güzel yeterince yaparsan sorun olmaz.Gel gelelim ben bu konularda pek gülmem Azrail sizi almaya geldiğinde bu espirileri aklına getirecek olanlar varsa helal olsun onlara.İnsanlar mizah konusunda Azrail ile dalga geçmeyi çok yapmıştır.Hiç Cebrail üzerinden mizah gördünüzmü yok neden Azrail belkide ondan korkanlar biraz da olsa onu korkulmaz hale getirmek için mizah yaparlar ve komik olmaz Azrail'in neresi komikse artık.Bir melek nasıl komedi unsuru olabilir anlamam ahiret yaşamı ve şeytanla dalga geçilebilir neden şeytan diyeceksiniz oda melek değilmi.Şeytan başına buyruk davranır ama bir melek Allah'dan aldıkları emirleri uygular melekle dalga geçmek Allah'ın emirleriyle dalga geçmektir.Herşeyi sınırında yapalım.Gel gelelim konuya okudum ama gülemedim malesef arkadaşa emeği için teşekkürler ama.
Milli ve Manevi değerlerin 'komedi malzemesi' yapılması kabul edilemez.

21.Yüzyılda, bu yaklaşımları sergileyenlerin geleceğe imza atma şansı olmayacaktır.

Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
(06-21-2011 10:03 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Milli ve Manevi değerlerin 'komedi malzemesi' yapılması kabul edilemez.

21.Yüzyılda, bu yaklaşımları sergileyenlerin geleceğe imza atma şansı olmayacaktır.

Öncelikle bu yazıyı ben yazmadım.Ayrıca ''milli ve manevi değerleri komedi malzemesi haline getirme'' gibi bir çabamda yok.Amacım sadece biraz gülmekti o kadar.Koyu kısımda üslubunuz ağır kaçtı sanki ?
(06-21-2011 10:20 PM)camp3rush Yazılan: [ -> ]
(06-21-2011 10:03 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Milli ve Manevi değerlerin 'komedi malzemesi' yapılması kabul edilemez.

Öncelikle bu yazıyı ben yazmadım.Ayrıca ''milli ve manevi değerleri komedi malzemesi haline getirme'' gibi bir çabamda yok.Amacım sadece biraz gülmekti o kadar.Koyu kısımda üslubunuz ağır kaçtı sanki ?

Yüce Allah'ın ismi zikredildiğinde 'titreyen' Ecdadına saygın kalmadıysa, milyarlarca mensubu bulunan İslam, Hıristiyan ve Musevi Dinlerine saygın olsun!

Gülmek için, Hz.Azrail(a.s)'i kendinize malzeme yapmayın.Ne utanç ve dehşet verici bir durum! Cehaletten ilham almayın.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.Milli ve Manevi değerlere karşı daha hassas ve sorumlu olun.

Saygılarımla.
(06-21-2011 08:24 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]Güldürmedi bení
Benide gülecek bişe yok resmen dalga geciyor azrail ile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler