Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ''Üçgen biçiminde birbirimize takacağız''
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hurşit Güneş'in sözleri muhabiri güldürdü

Hurşit Güneş'in Meclis'te söyledikleri herkesi kırdı geçirdi.

CHP Genel Başkan yardımcılarından Hurşit Güneş'in Meclis'te verdiği röportaj sırasında söyledikleri herkesi güldürdü.

ÜÇGEN BİÇİMİNDE BİRBİRİMİZE TAKACAĞIZ

Gazetecilerin karşısına geçip nasıl rozet takacaklarını açıklayan Güneş: "Bakın çok ilginç bir şey yapacağız. Üçgen biçiminde birbirimize takacağız. Ben Haydar Bey'e takacağım, Haydar Bey Mehmet Bey'e takacak, Mehmet Bey de bana takacak ve gazeteler için haber niteliğinde olan bir şey çıkacak" dedi.

Kaynak:Mynet Haber

Big Grin
Kural 1-) Siyasi içerikli, bölücü, ayrıştırıcı, insanların asimile edilmesine yönelik konuların açılması ve mesajların atılması yasaktır. Her şeyden önemlisi ani şok etkisi yaratabilecek unsurlar "video, ses, görüntü, vs.." paylaşımları ile insanları bezdirici şakalar "bilgisayarda ya da browserda ard arda açılan uyarı mesajı şakası, vs.." kesinlikle yasaktır.
bunun vıdeo su yokmu dun haberlerde ızledım acayıp komıktı
Hurşite ben taksaydım Big Grin
(06-21-2011 05:14 PM)Rebelli0uss Yazılan: [ -> ]Kural 1-) Siyasi içerikli, bölücü, ayrıştırıcı, insanların asimile edilmesine yönelik konuların açılması ve mesajların atılması yasaktır. Her şeyden önemlisi ani şok etkisi yaratabilecek unsurlar "video, ses, görüntü, vs.." paylaşımları ile insanları bezdirici şakalar "bilgisayarda ya da browserda ard arda açılan uyarı mesajı şakası, vs.." kesinlikle yasaktır.

herhangi sorun olsaydı Turgay Emek şuan online o müdahale ederdi konuya adamım
haha videosu olsaydı keşke Smile
Buyrun video Big Grin

(06-21-2011 06:01 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Buyrun video Big Grin

hahahahhahahhaahhahah Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ben buna bu ona o bana takacak bıldıgımız grupSmile
Siyasi bir içerik yok. Gayet komik Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler