Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Aw.Aı Aldım Tek Atmıyo Anneeeeee :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Çocuk ağlıcak şimdi Big Grin
(06-21-2011 04:43 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]29.000 Dinar verip silahtan memnun kalmamak pek güzel bi duygu değil Smile

29.000 dinarmı 33.000 dinar değil mi o Big GrinBig GrinBig Grin
Aslında gamersfirst'ün yaptığı çok saçma. Ai_aw yani magnum psg'den kat kat güçlüdür ve aw50f'ile hemen hemen aynıdır. Barrett olayına hiç girmeyeyim.
(06-21-2011 04:58 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
Alıntı:- dalgamı geçionuz siz.kafadan bütün sniperler tek atar.Adıl öbür yoruma bak sen.Keşke almasaymışmışı ne bilim ben %100 ün yalan olduğunu

çok güldüm buna =D

yalnız yanına aug alınca mükemmel =) bende awm aldım 8slot a çok iyi gidiyor

Aramızda para toplayıp damage felanmı yükseltsek.

Şaka bi yana resmi foruma bi konu açmak gerek bu silah ile ilgili.%100 yazıyor ama tek atmıyor.Ya damage düzeltsinler millet aldanmasın yada silaha bi ayar versinlerde kullanalım.
Damage oranları çok saçma Ss.gif
Aw.Aı da Head bug var. Sabit 2-3 bölge var oraya ateş edersen head gösterip tek atıyor.

İmza: Girdiği 4 Aw.Aı eventini de kazanan şahıs. ARTİST
Aw-50 den baska kafa haric tek atan bi silah bılmıyorum
Alıntı:- dalgamı geçionuz siz.kafadan bütün sniperler tek atar.Adıl öbür yoruma bak sen.Keşke almasaymışmışı ne bilim ben %100 ün yalan olduğunu

Aynen ben de çok güldüm buna Big Grin Big Grin
Beyler komik biraz güldüm sonrada içimden şu geçti bu şahıs haklı gerçekdende haklı.Bütün oyunlardamı böyle sniper silahlarını çok küçümsüyorlar.
haha çocuğun derdi büyük valla güzel noktaya değinmiş ama pek ciddiye alan olmamış çocuğu (adminler) kim bilir kaç günde topladı 29000 dinarı
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler