06-21-2011, 03:04 PM
Arkadaşlar bugün 8v8 girdigim bir odada çok gereksizce bir yere boş yere kick yedim ve bunun sebebi şu bizim takımda box3r die bir oyuncu vardı ama nasıl oluorsa her el attıgı 2 bombabada kesinlikle birinin öldürüodu ve bu bütün el oldu ve 2 bombada tutdu ve o sırada bir arkadaşımız onun hack oldugunu idda etti ve videosuda varmış ve ben sadece şu kelimeyi söledim box3r biraz şüpheli oynuyorsun bunun üzerine turkraideer hemen konuya atlayıp abuk subuk konuşmaya başladı yok dedigin kelime ciddi bişe yok adamın teknigi böle aslında şöle filan ondan sonrada bende artık bu sus mayınca,mal mal konuşmayı kesip sus masını söledim bunun üzerine arkadaşı hemen bu lafımdan dolayı kick ledi nekadar komik olsada ve dier oyuncularda ikider bir küfürleşiolar ve dier kişilerde konuyu bildikleri halde atılmamı kabul ettiler bu kişileri kınıorum arkadaşlar lütfen böle oyuncuları odamızda barındırmayalım ve 46 yaşında olduklarını idda ediolar
o yaşta bir insan yaş muhabbetini açmaya kalkışmaz az akkılı olur ve boş yere milleti kicklemezler.

o yaşta bir insan yaş muhabbetini açmaya kalkışmaz az akkılı olur ve boş yere milleti kicklemezler.