Arkadaşlar ben laptop kullanıyorum Huawei kullanıyordum WR de çok lag oluyor diye eski modemimi bağladım(3-4 yıllık) Airties RT-103 ama bu modemin kablosuz özelliği olmadığından kablosuz kullanamıyoruz.
Babam falan kablosuz kullanmak istiyor, peki bana WR'de lagdan dert yanmayacağım ve kablosuz özelliği olan, fiyatı tuzlu olmayan modem önerir misiniz?
Ben WarRock oynarken AirTies RT-205TT Kullanıyordum. Gayet memnundum. Hala kullanıyorum bir sorun yok ama fiyat biraz tuzlu olabilir

Örneğin şu
Modem
Off 123 lira ama taksitli peşin fiyatına hem de 12 ay güzelmiş aslında alabilirim belki.
Şunu (AirTies RT-204) da çok kullandım. Sonra açılmadı birkaç kere vurdum hala açılmadı ben de diğerini aldım

Bu da iyi bir modem hem daha hesaplı.
zyxel p-660wTx kablosuz modemim var wr de lag yapmıyor ama tek port oldugu ıcın dayım giremiyor yandan o yüzden 4 portlu kablolu inca im-204 kullanıyorum 2 sindede lag sorunum yok
(06-20-2011 11:14 PM)camp3rush Yazılan: [ -> ]zyxel p-660wTx kablosuz modemim var wr de lag yapmıyor ama tek port oldugu ıcın dayım giremiyor yandan o yüzden 4 portlu kablolu inca im-204 kullanıyorum 2 sindede lag sorunum yok
Önerebileceğin? Tuzlu olmuyacak

(06-20-2011 11:19 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ] (06-20-2011 11:14 PM)camp3rush Yazılan: [ -> ]zyxel p-660wTx kablosuz modemim var wr de lag yapmıyor ama tek port oldugu ıcın dayım giremiyor yandan o yüzden 4 portlu kablolu inca im-204 kullanıyorum 2 sindede lag sorunum yok
Önerebileceğin? Tuzlu olmuyacak 
inca daha ucuz tabiki zyxel' e göre ama sen kablosuz istiyosun inca kablolu.zamanında (4sene kadar önce)80tl ye almıstık şimdi baya ucuzlamıstır diye düşünüyorum.zyxel ise arkadaşım vermişti bana ttnet in kampanyasından mı ne almış zamanında kullanmadı bana verdi yani beleşe geldi

(zyxel kablosuz)
sana zyxel gider
zyexl 999 oluyor bende ve arkadasta var 2mızde 999 oluyrouz oyunda pek önermem alacaksan uretımı duren us robotıc alabılırısn 2.el saglam
(06-20-2011 11:33 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]zyexl 999 oluyor bende ve arkadasta var 2mızde 999 oluyrouz oyunda pek önermem alacaksan uretımı duren us robotıc alabılırısn 2.el saglam
yok bende lag sorunu yapmadı şimdiye kadar ama dediğin doğru olabilir.
Airties'in en dandik modemi tüm markalardan iyidir bence.Bende Rt204v3 var çok az lag sorunum var ama daha güçlü kablosuzları öneririm.Diyeceğim fiyat konusunda ısrarlısın eski modemini 2. el olarak sat gelen parayla yenisini al.