Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Free Minecraft
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Mr.ToGo'nun videolarını izledim ve oyun hoşuma gitti Smile ama paralıymış bende beleşini buldum. Smile SİTE İÇİN TIKLA tıkladıktan sonra [Resim: af9d092b.jpg] butonuna basıcaz.[Resim: 0aa5a697.jpg]Böyle bir ekran karşımıza gelicek ama sizde açılabilir Smile neyse alttan indiricez oyunu pc'ye.[Resim: e4cbf524.jpg]Yüklenicek.[Resim: e9608770.jpg]Sonra menü karşımıza gelicek resimdeki gibi.Sonrasında iyi eğlenceler Smile [Resim: 1dcfa1fc.jpg]
aa beleşçi Big Grin olsun benimde adım oluyor PREMIUM Wink
Bu tür oyunlar hoşuma gitmez ama berkay güzel demişse eminim güzeldir. =))
Bu oyun nasıl bir şey ben anlamadım. Elinde sopayla inek falan kovalıyor Ss.gif ??
Bu oyunun sınırı yok herşeyi yapabilirsin. Farklı metaller'den eşyalar (örnek:elmas , demir , altın) yapabilirsin.
grafikler iyi olsa güzel oyun aslında Smile
Oyun harikaSmile

Oyunda sıkılmak diye bir şey yokBig Grin
(06-22-2011 07:16 PM)l3lack Yazılan: [ -> ]Oyun harikaSmile

Kesinlikle ya.. Big Grin Yatak yaptım mesela evime ama pek kullanmıyorum genelde geceleri evin altına giriyorum taş, kömür falan çok çıkıyor. Bir de merdiven sistemi yaptım aşağı inmek için ışıklandırmaydı falandı filandı baya eğlenceli geçiyor Smile Koltuk yapımı varmış onu da yaptım aslında tam olarak adı " koltuk gibi görünen koltuk " Big Grin
(06-22-2011 07:21 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]
(06-22-2011 07:16 PM)l3lack Yazılan: [ -> ]Oyun harikaSmile

Kesinlikle ya.. Big Grin Yatak yaptım mesela evime ama pek kullanmıyorum genelde geceleri evin altına giriyorum taş, kömür falan çok çıkıyor. Bir de merdiven sistemi yaptım aşağı inmek için ışıklandırmaydı falandı filandı baya eğlenceli geçiyor Smile Koltuk yapımı varmış onu da yaptım aslında tam olarak adı " koltuk gibi görünen koltuk " Big Grin

Oyunda en korkutan şey evine giderken gece olması.Her yerde canavar sesleri oyunun grafikleri ne kadar kötü olsa da insan tırsıyor.Korkumdan yeri kazıyorum.Oraya saklanıyorum sabaha kadarSmile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler