Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Eski oyunlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-20-2011 06:23 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]
(06-20-2011 03:59 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]Kar yağdığın mahallede oynamak süper oluyordu.Hele kar yağdığında yapılan futbol maçları en büyük zevklerimizdendi Smile veya patlak bir topumuz olduğunda hemen amerikan futbolu oynardık Smile akşam ezan okunduktan sonraki o maçlar birbirimizi cok net görmememize rağmen oynardık etrafta yarasalar ucardı.O yaşlarda dizlerimden morluk ve kabuk eksik olmazdı Big Grin erik ağacına dalıp sahibinin ıslatması cok güzel günlerdi be DOST

Evet ya şu yarasalar arkadaşım serçe sanıyordu hepsini yarasa olduklarını anlatana kadar canım çıkmıştıBig Grin

Cok dengesiz hayvanlardı Smile bi keresinde bi tanesi kafamın üzerinden geçti ilk kez o kadar yakınlaşmıştım yarasalara Smile
(06-20-2011 06:27 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]
(06-20-2011 06:23 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]
(06-20-2011 03:59 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]Kar yağdığın mahallede oynamak süper oluyordu.Hele kar yağdığında yapılan futbol maçları en büyük zevklerimizdendi Smile veya patlak bir topumuz olduğunda hemen amerikan futbolu oynardık Smile akşam ezan okunduktan sonraki o maçlar birbirimizi cok net görmememize rağmen oynardık etrafta yarasalar ucardı.O yaşlarda dizlerimden morluk ve kabuk eksik olmazdı Big Grin erik ağacına dalıp sahibinin ıslatması cok güzel günlerdi be DOST

Evet ya şu yarasalar arkadaşım serçe sanıyordu hepsini yarasa olduklarını anlatana kadar canım çıkmıştıBig Grin

Cok dengesiz hayvanlardı Smile bi keresinde bi tanesi kafamın üzerinden geçti ilk kez o kadar yakınlaşmıştım yarasalara Smile

Eğer köye gittiyse kasaba demiyorum köy bildiğin ormanlık karadeniz özellikle annemin köyünde normal bir arının 5 katı büyüklükte siyah tombul arılar vardır ve zehirli demişlerdi bana ve sana çarptığı anda sokar dediler benimde aklımda öyle kalmış neyse bu olay yakın geçen yaz mevlut vardı camiden namazı kıldım çıktım bankta bir arkadaşla oturuyoruz kafamın üstünden bir geçti laaaaps Big Grin saçımdan sıyırdı valla yarasalar daha dengeli bence Big Grin
Önceden gecekondu da oturuyorduk.Orada büyük bir yokuş vardı.Yokuşun ortasında sağında çöpler var.Biraz fazla.Kar yağmıştı.Babamdan rica ettik kızak filan yaptı.Sonra yokuşun başından kaydık.Ben çocuğun birine çarptım.Direk çöplerin ortasına.Kalktığımda her yer bebek bezi kokuyordu.

Okulda güreşiyorduk.Çocukların hepsi bana dalıyor.(Her zamanki gibi.)Beni de dövüyorlardı.Döverlerken pantolonun ağı eşek kadar yarıldı.Direk sıraya koştum.Oturdum biraz alay ettiler.Sonra hoca derse girince çok saçma bir şekilde ayağa kalktım.Hoca bana dik dik bakıyordu.Herkes bana güldü.Utandım...Sonra Allah'a şükür sıraya oturttu yine.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler