Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hangi Branş Tavsiye Edersiniz ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ben premium alınca büyük bir hata yaptım ve 3-4 branşı birden silahla donattım çok pişmanım. Şimdi para kasıyorum 70 k param var 15 levelim 16 olunca hangi branşa item dizeyim lütfen yardımcı olun
Eyer CQC oynicaksan assault tan şaşma ha ben battle ve CQC oynicam snip veya heavyı derim lvl kasıcam dersen engineer.ARTİST
Hangi branşdan daha çok zevk alıyorsan onu donat ayrıca bende 3 tane branş donattım öyle pişmanda değilim sıkılınca diğer branşla oynuyorum.
Level kasmak istiyorsan Engineer
KD istiyorsan veya en azından aksiyon istiyorsan Assault
Ya şimdi branş olarak diyolar medic-engineer 16 levelde mp7a1 alamazsın ki Smile
En iyi seçim assault victory.gif
Bencede assault 1 hp kaldıgında m249 ile adamların üzerine aralıksız ateş ederek gidiorum işte böylece zevk alıorum. Wink
(06-20-2011 02:57 PM)realking21 Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar ben premium alınca büyük bir hata yaptım ve 3-4 branşı birden silahla donattım çok pişmanım. Şimdi para kasıyorum 70 k param var 15 levelim 16 olunca hangi branşa item dizeyim lütfen yardımcı olun

En çok hangi kanalda ve oyun modunda oynuyorsun ona bağlı. Battle groupta isen Engineer ve Sniper, CQC ise Assault ve Medic tercih edilir genelde. CQC de bir çok mod var. Deathmatch oynuyorsan (Red clover, bluestorm gibi ki benim en çok oynadığım moddur.) kesinlikle medic tavsiye ederim. Neden diye sorarsan, deathmatch modunda çok hızlı ve yüksek bir tempoda oynanır ve genelde karşı karşıya kaldığın hp nin çok az kaldığı durumlar olabilir. Eğer medic olursan birini vurduktan sonra kendini iyileştirerek tekrar oyununa devam edebilirsin. Bu şekilde ölmeden bir çok kill yapabilirsin. Hele oyuna engineer ile başlayıp Ammo ve M14 ile asist yapıp sonra medic e geçersen alacağın exp miktarı da bir o kadar artar.(Benim metod Smile ) Tabi silahlar da önemlidir. Ben Medic ve Engineer da Mp5k+Mp7a1+K1 kullanıyorum ve iyi sonuç alıyorum. 21 lvl olduğunda MP7a1 kesinlikle al derim Smile Umarım yardımcı olabilmişimdir. beyfendi
Assault = 1. slot combat 2.slot mp5k 3.famas 4.bomba Smile 5.slot m60 6.slotlar=flash + stamina
Buna senin karar vermen gerekiyorSmile Ben asaultta diziyordum, sniperda, medicteSmile Rush'ı seviyorsan ve becerebilirsen Asault.
cqc tabi en iyi branş medic heavyı hariç tüm branş ları dizdim 8 slotuna kadar ama genede medic her zaman en iyisi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler