Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Siege War Sunucu İle Bağlantı Kopma.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Siege war oynarken Sunucu İle Bağlantım kopuyor. Neden olabilir.
Arkadaşım herkes aynı sorunun konusunu açıyor. Genel sorun , Herkeste UO ve BG kanallarında bağlantı sorunu var. Bir sonraki patch ile düzeleceğini tahmin ediyoruz. Artık konu açmayın şu sorun için.
Evet genel sorun bende bir crater atim dedim kf binmiyor herkez merak ettim neden bindim 1 uçak indirdim aradan 4 sn geçti bağlantı koptu.Genel sorun bir dahaki güncellemeye düzelir gibi.
(06-20-2011 12:24 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Evet genel sorun ben de bir crater atayım dedim kf binmiyor herkes merak ettim neden bindim 1 uçak indirdim aradan 4 sn geçti bağlantı koptu.Genel sorun bir dahaki güncellemeye düzelir gibi.

Lütfen Türkçe'mizi daha düzgün kullanmaya gayret edelim. beyfendi
Konuları nereye açtığımıza dikkat edelim.
genel sorun fakat siege warda eskiden 32 kişilik odalardada oluyordu kopma
evet simdi 32 lik oda bana kaldı normalde atmıyordu ama attı ne güzelde point kasmıştım Big Grin
(06-20-2011 01:01 PM)sweetkinq3 Yazılan: [ -> ]
(06-20-2011 12:24 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Evet genel sorun ben de bir crater atayım dedim kf binmiyor herkes merak ettim neden bindim 1 uçak indirdim aradan 4 sn geçti bağlantı koptu.Genel sorun bir dahaki güncellemeye düzelir gibi.

Lütfen Türkçe'mizi daha düzgün kullanmaya gayret edelim. beyfendi

Helal sana kardeşim
Referans Adresler