Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Free2Play İçin Çekilen Görüntülerin Bazıları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
6 Şubat etkinliğinde çekilen fotoğrafların bazılarını yayınlıyorum.

[Resim: 99228767ulj.jpg]
[Resim: 22505156y.jpg]
[Resim: 29685160.jpg]
[Resim: 61749950.jpg]
[Resim: 74567632.jpg]
[Resim: 71133252.jpg]
[Resim: 23054505.jpg]
[Resim: 78382961.jpg]
[Resim: 69031626.jpg]
[Resim: 13529266.jpg]
[Resim: 66521984.jpg]

Bir dahaki etkinlikte görüşmek üzere!
http://www.free2play.com.tr
Hep diyorum keske gelebilseydim
Furkanla Nihata bak Big Grin
Smile Güzel resimler hiç birine denk gelmemişim
sadece bir resimde yarım yamalak varım =)
fotoğraf çeken arkadaş bile gelip en yakından beni çekmiş adam işi biliyor yaaa Big Grin oyun oynarken bakmış pro kim diye ben denk gelmişim Big Grin
(02-10-2010 12:02 AM)sametkese1 Yazılan: [ -> ]fotoğraf çeken arkadaş bile gelip en yakından beni çekmiş adam işi biliyor yaaa Big Grin oyun oynarken bakmış pro kim diye ben denk gelmişim Big Grin

Resimleri çeken zaten JönTürk yani Taha abi >)

Adam işi biliyor tabii ^^
AkarTR Smile
bir dahaki etkinlikte Taha abinin arkasından ayrılmayız tugi senle cek bizi cek bizi diye Big Grin
Off.Keşke olsaydımSs.gif
Aranızda olamadığım için üzgünüm.War Rock oyununun güzide oyuncularını güzel bir organizasyonla buluşturan değerli ilgililere yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu tür organizasyonlardan beklenen en büyük sonuç, birlik ve beraberlik anlayışının yüreklere tesis edilmesidir.Büyük emekler harcanarak üretilmiş güzel oyunumuz War Rock, asil Türk oyuncularının gönlünde taht kurmuştur.Bilinmelidir ki, War Rock oyununu hakkıyla oynamaya çalışan bir oyuncu, güzel oyunumuzu sabote etmek için oyuna dahil olan yüzlerce oyuncudan üstündür.Tüm hizmetler ve yapılan organizasyonlar, birlik ve beraberlik anlayışının yaygınlaşması adına yürütülmektedir.

Oyuncular arasında irtibat düzeyi ne kadar kuvvetli olursa, insanların birbirine yanlış yapma şansı da o düzeyde azalacaktır.Organizasyona dahil olan güzide War Rock oyuncularının oyuna ve oyunculara bakış açısının daha olumlu olduğuna yürekten inanıyorum.Bu yiğit oyuncular, güzel oyunumuzu hack-küfür-lag gibi nedenlerle kirletmeye çalışan oyunculara karşı daha fazla mücadele içinde olacaklardır.

Dahil oldukları her oyun odasında, karşılaşmış oldukları her türlü olumsuzluğu ortadan kaldırmak için daha fazla mücadele edeceklerdir.Oyun lobisini kirletmeye çalışanlara karşı da mücadele edeceklerdir.Oyuncuları oyundan soğutmaya çalışanlara karşı daha fazla mücadele edeceklerdir.

Saygılarımla.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler