Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Arsa alan ve Geniş alan sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler Arsa alan ve Geniş alana girdiğim zaman bir müddet sonra sunucu bağlantısı kesildi hatası veriyor.Neden acaba.Sadece bendemi yoksa herkestemi var bu hata..
genelde uo ve bg de benimde bağlantı kopuyor, ama o taraflara fazla girmediğim için fazla takmıyorum victory.gif
Oyun genel olarak hatası haline geldi, bu herkesde var. Aynı sorun sadece sen de değil kardeş. Sonra patchden sonra oldu, olay bu.
ben sadece dar alan oynarım ama eskiden siege wara girdiğimde oluyodu bazen
Genel sorun, kafaya takma düzelir yakında victory.gif
Genel sorun bir dahaki güncellemeye düzelir genelde hep öyle oluyor önceki güncellemenin sorunlarını sonraki güncelleme düzeltiyor ama yanında yeni sorunlarda getiriyor.Big Grin
(06-20-2011 11:36 AM)babydux Yazılan: [ -> ]OYUN GENEL OLARAK HATASI HALİNE GELDİ BU herkeste VAR AYNI SORUN SADECE SENDE DEĞİL KARDEŞ SON patchten SONRA OLDU BU OLAY.

Kural 3-) Mesajınızı veya Konunuzu büyük harfler ile yazmayınız.

Alıntı : FORUM KURALLARI
(06-20-2011 11:36 AM)babydux Yazılan: [ -> ]OYUN GENEL OLARAK HATASI HALİNE GELDİ BU HER KEZDE VAR AYNI SORUN SADECE SENDE DEĞİL KARDEŞ SON PACH DEN SONRA OLDU BU OLAY

Kurallarımızı oku;

Kural 4-) Mesajınızın tamamını renkli, italic veya bolt olarak yazmayınız.

Düzenlendi.
Konu açmadan önce lütfen araştırma yapın bu sorunun cevabını ben actım frigim konuları incelerseniz çözümü var
Referans Adresler