Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yer altı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Demin oyundayken karsı takımın bütün adamları öldü win yazdı birden karakterin yarısı yerin altına girdi.Sizde de hiç böyle bir şey oldu mu ?
Bir zamanlar Marien'de 'Derbaran Base yanındaki Marien Koridorunda', böyle bir bug vardı.Yerin dibine doğru giriliyordu ve ürkütücü bir durumdu.Her zaman denk gelmiyordum ama, bu sorunu yaşayan bir çok güzide oyuncu mevcuttu.

Şimdi, Marien'de böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.Fakat, diğer haritalarda böyle bir sorun olup olmadığını da bilemiyorum.
Bug galiba ARTİST
Lagdan kaynaklana bir olay olabilir mi?
(06-20-2011 01:59 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]Bir zamanlar Marien'de 'Derbaran Base yanındaki Marien Koridorunda', böyle bir bug vardı.Yerin dibine doğru giriliyordu ve ürkütücü bir durumdu.Her zaman denk gelmiyordum ama, bu sorunu yaşayan bir çok güzide oyuncu mevcuttu.

Şimdi, Marien'de böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.Fakat, diğer haritalarda böyle bir sorun olup olmadığını da bilemiyorum.

Evet tamda dediğin yerde oldu mariende lagdan dolayı olan bir durum değildi.
Benim başıma da gelmişti. Millet hack diye tutturmuştu.
(06-20-2011 02:15 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Benim başıma da gelmişti. Millet hack diye tutturmuştu.

Malesef hocam beni de attılar.Hiç dinleme gibi bir huyları yok anında atıyorlar.Zaten millet birbirine hack demek için bahane arıyor.
Bug olabilir yada hacktende olabilir Smile
(06-20-2011 03:28 AM)gocaman Yazılan: [ -> ]Bug olabilir yada hacktende olabilir Smile

Adam hack açıp yerin içine girdikten sonra burda konu açarak kendini ifşa eder mi? Bence kafanın içindeki o küçük şeyi kullan adamım

Bu bug,benimde başıma gelmişti.
bende lagdan bi yerin dibine giriyorum bi uçuyorum Big Grin marienin üzerinde resim çekerim artık Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler