Arkadaşlar dün hangover 2 ye gittim mükemmeldi Ben çok beğendim Size şöyle söyleyim bazı yerlerde şok yaşıyacaksınız hayatınızda görebiliceğiniz en ilğinç maymunu izliyeceksiniz Erotizmden soğuyabilirsiniz Ayrıca filmin sonu gerçekten süper Ve gelelin Alan'a Alan sizi tavırlarıyla ve konuşmalarıyla krize sokabilir.
Herkes güzel diyor zaten hocam ilkini izledim ikincisinede gitmeyi düşünüyorum O uzun kıvırcık saçlı adam baya iyi dua date filminde de baya başarılıydı.
(06-19-2011 10:44 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Valla 1. sinde çok gülmüştüm. 2. ye tanıdığım bir kaç kız arkadaşım ile gittim. O bilirsin işte sonunda resimlerdeki şeyler falan bildiğin rezil oldum
Yine öyle fotoğraflar mı var ? Bende bi kız arkadaşımla gitmeyi düşünüyordum bunu duyduğum iyi oldu
(06-19-2011 10:44 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Valla 1. sinde çok gülmüştüm. 2. ye tanıdığım bir kaç kız arkadaşım ile gittim. O bilirsin işte sonunda resimlerdeki şeyler falan bildiğin rezil oldum
Ama komikti sonu be Kızlarla gidilicek bir film değildi O göğüsleri olan erkekler falan