Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çok kötü karnım ağrıyor!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(06-19-2011 10:25 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]bi soda iç sonra bi gazını sal veya tabiri caizse geyir
oohh keyfine dicek yok.
Limonlu soda öneririm az önce içtim Big Grin

Adam çözmüş işi Big GrinBig GrinBig Grin
Ya git tuvalete gerisini kendin getir.Ne yediysen zehirlenmişde olabilirsin.Ya da küçük bir gaz başınıza ne geldiyse bu foruma yazmayın twitter değil burası eğer karnın ağrıyorsa ve çözümü internette bulma gibi bir gayen varsa çözüm wtr değil google amcaya yaz karın ağrısı diye çözümleri söyler sana.
Harbiden ha forumuz ama bu kadarda olmamalıydı Big Grin Big Grin

Neyse soruna gelirsek bende senin gibi bir sorun yaşamıştım herkez yaşamıştır. Akşam Beyti Kebap yedik ayıptır söylemesi o Gece uyuyamadım karnıma çok fena ağrılar girdi ve kusacağımı hissetim ama bazı yöntemlerimle kusmamı giderdim.

Karnına ağrılar giriyor ve kusacağını hissediyorsun değil mi ?. Tamam yediğin şey seni zehirlemiş ve bol su iç derim.

Eğer karnını ağrısını ve midenin bulantısını geçirmek istiyosan benim yöntemi kullan. Ağrının gittiğini fark ediceksin ama sürekli yaparsan iyi olur yoksa yine devam eder ve allah sabır versin kötü birşeydir o günlerce her an kusma eziyetiyle karşı karşıya gelmek.

Yöntem şu P**no ve 31 Smile
(06-19-2011 11:12 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Harbiden ha forumuz ama bu kadarda olmamalıydı Big Grin Big Grin

Neyse soruna gelirsek bende senin gibi bir sorun yaşamıştım herkez yaşamıştır. Akşam Beyti Kebap yedik ayıptır söylemesi o Gece uyuyamadım karnıma çok fena ağrılar girdi ve kusacağımı hissetim ama bazı yöntemlerimle kusmamı giderdim.

Karnına ağrılar giriyor ve kusacağını hissediyorsun değil mi ?. Tamam yediğin şey seni zehirlemiş ve bol su iç derim.

Eğer karnını ağrısını ve midenin bulantısını geçirmek istiyosan benim yöntemi kullan. Ağrının gittiğini fark ediceksin ama sürekli yaparsan iyi olur yoksa yine devam eder ve allah sabır versin kötü birşeydir o günlerce her an kusma eziyetiyle karşı karşıya gelmek.

Yöntem şu 31 Smile

Zehirlemiş bol su iç geçer Big Grin Yumurtanın akıyla sarısınıda ayırsınmı ?

Bak kardeşim sen bi doktora git Şimdi aspirin alırsın soda içersin fenalaşırsın falansen git adam akıllı muayene ol.
Bence ilaç alma yat dinlen uyu biraz. İlaç vücuduna sokmamaya çalış
(06-19-2011 11:16 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]
(06-19-2011 11:12 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Harbiden ha forumuz ama bu kadarda olmamalıydı Big Grin Big Grin

Yöntem şu 31 Smile

Zehirlemiş bol su iç geçer Big Grin Yumurtanın akıyla sarısınıda ayırsınmı ?

Bak kardeşim sen bi doktora git Şimdi aspirin alırsın soda içersin fenalaşırsın falansen git adam akıllı muayene ol.

Mide Bulantısının sebebi bağırsaklarındaki bir çeşit amip yüzünden ve o kişi sürekli tuvalette boşaltım yapacağı için bir nevi isal olayıda diyebiliriz. İsal'i geçiren etmende bol su almaktır Smile

Bir şeyi biliyoruzda söylüyoruz Tongue
Helada ıkınmak herşeyin ilacıdır.
Arkadaşım twiter'mi bura ? Yok dişim ağrıyo arkadaşlar - Şuan şu avm'deyim kıyafet seçiyorum gibi şeyler yazılırmı konuyu görünce güldüm kusura bakma Smile Sen git acile kimseyi dinleme bişey olur falan yada bağırsak tembelliğide olur belli olmaz doktora görün derim
bende kola içtiğimde karnıma ağrı giriyor, sonra bi geğiriyom geçiyor Big Grin
Zehirlenip bi şeymi oldu acaba ses seda yok arkadaşda Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler