Bende modern warfare 2 var ama sadece 2 kere oynamayı denedim ps kumandasıyla oynayamıyorum

fps oynamak için ne yapmalıyım veya mouse gibi bir şey varsa süper olur.

evet ya bendede ps2 de var fps tarzı oyunlar hiç oynanmıyo hedefi tutturasıya kadar

aynen .killzone 2 var ama daha kurmadım bile. Mw2 demosu falan oynadım olacak gibi deil
Ben forumları falan okudum az önce 1 haftada alışırsın diyorlar.Alışıncada klavye+mouse neymiş dersin diyorlar

(06-19-2011 09:51 PM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ]Ben forumları falan okudum az önce 1 haftada alışırsın diyorlar.Alışıncada klavye+mouse neymiş dersin diyorlar 
1 hafta belki yanlış ama haklılar. 1 ay kafayı yedim alışana kadar. Ancak şu an mouse ile oyun bile oynayamıyorum. FPS oynayacaksam bile Touchpad ile oynuyorum

( ciddiyim )
Bence alışırsın, şahsen alıştım.
Bende ps3 var cod 7 black ops fps oyunu var.Ona özel touchpad gibi alet var onunla oynuyorum
Çok zordur ps3 te fps. Şahsen fps oynayacaksanız pc'de oynamayı tercih ederim

Bende Ps 2 vardı.Brothers in Arms'da 1 adama nişan alana kadar ölüyordum zaten.Biraz dokununca 180 derece dönüyor.Bu nedir böyle ya?
Bende birçok oyun var ve gayet ps3'de oyanayabiliyorum killzone 2'de tek sorunum sniper çünkü elini oyanıtnca sniper'da oynuyor aslında ps3'de oyunun zevki bi başka

(06-24-2011 12:08 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]Bende birçok oyun var ve gayet ps3'de oyanayabiliyorum killzone 2'de tek sorunum sniper çünkü elini oyanıtnca sniper'da oynuyor aslında ps3'de oyunun zevki bi başka 
Bence FPS oyunları PC'de oynanır.TPS,RPG,spor oyunları filan diğer konsollarda oynanır.