Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Anormallik saptandı hatası alıyorum.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar ben oyunu yeniden yükledim sorunum ; oyuna giriyorum 5 dk sonra lobbyde beklerken bile durduk yere "Anormallik Saptandı Bağlantınız Kopacaktır" hatası aLıyorum.Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yardım edebilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ederimSmile
O hatayı almayan yok.
Konu başlığı konunun içeriğine uygun olsun ki insanlar sana yardımcı olabilsin ve içeriği gözlemlediğim kadarı ile "Türkçe" kurallarına uyumun sıfır, lütfen kendi dilimize sahip çıkalım başkalarından beklemeyelim bunu.

Konu içeriği ve başlığını düzenledim, umarım bundan sonra daha dikkatli olursun.

Konuna gelince de sanırım genel sorun var bu konu ile ilgili yani sadece bu hata değil, bir sürü hata var patchden sonra olan hatalar.

İyi forumlar.
(06-19-2011 09:28 PM)Berk BÜBER Yazılan: [ -> ]O hatayı almayan yok.

Doğru ama adan 5 dk de bir alıyormuş.
Evet. nedense 5 dakikada bir hata veriyor oynamadığım haLde her hangi bir map girmediğim haLde demek istiyorum.!
(06-19-2011 09:51 PM)miwtow41 Yazılan: [ -> ]Evet. nedense 5 dakikada bir hata veriyor oynamadığım haLde her hangi bir map girmediğim haLde demek istiyorum.!

"L" leri kbüyük yazma amacın nedir ?
Referans Adresler